Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan nyújtsam el a csókot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyújtsam el a csókot?

Figyelt kérdés
Igazából azért a kérdés, mert nem vagyok egy csókot nagyon szerető valaki, de szeretem, ha nem nyelvezünk. Az első alkalom óta félek tőle mert a párom nagyon rosszul csinálta.. szóval nem tudom, hogy nyújthatnám el úgy, hogy ne bénán csak szájrapuszi legyen hanem mondjuk játszunk az ajkakkal is, de azt is mennyire erőteljesen? Ne haragudjatok tudom hülye kérdés xdd
2023. nov. 15. 15:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretem a nyelvet, nálam se csak szájra puszi van és így se béna. Nem nagyon tudom elmagyarázni, hogy mit és hogyan csinálok, egyszerűen csak csinálom, ezen nem kell gondolkozni.
2023. nov. 15. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!