Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítségeteket szeretnem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítségeteket szeretnem kérni. Hogyan hívjam fel a figyelmet egy fiúnal? Többit lentre leírom, hogy mi a helyzet.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, meg sosem beszeltem vele, de sokan mondtak, hogy néz engem, meg minden, valahogy fel szeretnem hívni a figyelmet, vagyis jeleket szeretnek adni neki, hogy nekem bejön. Meg sosem beszélgettünk egymassal, kicsit felek ránézni, valami tippet tudtok adni?

Tudom elég hülyén hangzik, de kerlek normálisakat. Meg ne legyek szetszedve, hogy kicsit felek. Sokszor van az amikor osszenezunk, de meg többször az, hogy nem nezek ra, csak akkor figyelem, amikor nem figyel.

2023. nov. 14. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon ismerősök vagytok? Ha nem, akkor kezdetnek simán jó, ha bejelölöd. Utána várhatsz egy kicsit, hátha rádír. Ha ez sem válik be, akkor azzal éred el a leggyorsabb sikert, ha beszélsz vele.
2023. nov. 14. 19:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat már bejeloltem, de nem jelölt vissza.
2023. nov. 14. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor világba nem érdekled ha vissza se jelöl.Ha annyira bámulna feltünt volna neki hogy bizony te jelölted be facén.Szerintem beképzeled ezt a bamulás dolgot.Énis megnézek sok embert elvégre azért van a szemünk de ez nem jelenti azt hog férjhez is megyek hozzá.
2023. nov. 14. 20:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem is tudja szerintem, hogy hogyan hívnak, de lehet igazad van.

2023. nov. 14. 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Tegnap megneztem, és aznap visszajelolt, amikor bejeloltem, csak nem vettem eszre.

2023. nov. 19. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!