Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a csóktól?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút.Minden tökéletes és tényleg nagyon jól érzem vele magam,viszont a csóktól nagyon félek.Nem volt még soha ilyen élményben részem (szerintem ez is az oka).Félek attól, hogy elrontom és rossz élmény lesz az első.2023. nov. 7. 18:01
1/10 anonim válasza:
Ne aggódj, normális, hogy izgulsz. Majd ő segít, ha ő már csókolózott. Maximum nevettek egyet, és újra megpróbáljátok, hidd el, gyakorlás kérdése csak, a lényeg hogy jól érezzétek magatokra egymással😊
3/10 anonim válasza:
Az okot megírtad te, a tennivalókat az 1. válaszadó.
4/10 anonim válasza:
"Nem volt még soha ilyen élményben részem" - Ezért.
6/10 anonim válasza:
Az én párom velem tanult meg csókolózni. Elsőre azt hittem kiszívja a lelkem mert álltól orrig bekapott és elkezdte szívni mint egy porszívó. De aztán elmagyaráztam és gyakoroltuk.
7/10 anonim válasza:
Ha már olvasgattad ezt a témáit itt a gyakori kétdéseken akkor megfigyelhettél 1 dolgot. (ha nem nézegtetted akkor ajánlom sok hasznos dolog van)
Sokan félnek ettől pedig nem kellene. (én is félek)
De ha elrontod akkor sincs semmi baj, hisz csak tanulsz belőle.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. nov. 8. 20:12
9/10 anonim válasza:
Nyugi!
Ez nem verseny. Szépen, lassan majd megtanulod.
10/10 anonim válasza:
Én is féltem az első csoktól, teljesen feleslegesen. Szerencsére a partnerem elég tapasztalt volt így nem is bénáztam. Ő irányított és könnyű volt rá hangolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!