Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért mondhatták neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért mondhatták neki miközben nem is vagyok a csaja?

Figyelt kérdés

A sztori úgy történt hogy a suliba éppen el ment mellettem egy fiú csapat akik mindig udvaroltak nekem és hallom hogy ezt mondja az egyik a másiknak "itt jön a csajod! "

Rám értették.

Na de én nem vagyok a csaja! Nem értem akkor miért mondja ezt 😃🥰😂

2023. nov. 6. 18:53
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Azt jelenti, hogy abban a társaságban, annak a fiúnak őszintén tetszel. Ezt tudják a többiek is, ezért poénkodnak vele.

Vagy pont az ellenkezője, egyáltalán nem tetszel neki, és így szívatják.

Beszélj vele, majd akkor kiderül melyikről van szó.

2023. nov. 6. 20:36
 12/14 A kérdező kommentje:
#11 tehát akkor beszélnek rólam?
2023. nov. 6. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
#12 Arra megy ki az egész, hogy kicsikard az emberekből azt a választ, amit hallani akarsz?
2023. nov. 6. 22:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak unatkoznak. Nekem is magyarázzák egy lányra, hogy a barátnőm, és az ő padtársa rám, hogy a "férjecskéje" vagyok, mert közvetlen mögöttem ül és néha hozzá szólok, mint bárki máshoz. Nem tudják felfogni a nemet egyikünktől sem, úgyhogy ez van.

Csak kérdezd meg a srácot és kész.

2023. nov. 22. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!