Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó ötlet volt bele mennem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet volt bele mennem egy 'barátság extrákkal' dologba?

Figyelt kérdés

Mielőtt akárki is megtámadna,jelenleg 16 éves vagyok:)

Volt 1 barátom egy éven át,viszont lassan egy éve szétmentünk.Vele nem volt semmi extra intim dolog,szóval még 'érintetlen' vagyok.Viszont 2 hónapja láttam meg ezt a fiút a sulimba,és eléggé megtetszett.Régen láttam,ezért először nem is ismertem fel rendesen.Elsős korom óta ismerem,egyik volt osztálytársam és barátnőm bátya.Tipikusan nekem az álomsrác,minden stimmel rajta ami nekem az elvárásom egy fiúban belsőleg és külsőleg is.2 hete beszélünk,és már most érzem h ebben a szituációban én többet fogok érezni.Megadja azt a figyelmet amit igénylek,és figyel rám.Sajnos nekem a családi hátteremből is hiányzott/hiányzik ez,és a volt kapcsolatomból is.Zavar ha nem ir,aggódok h esetleg van más neki mégha nem is jogosan teszem,stb..Megbeszéltük,h nem lehetünk szerelmesek a másikba,és h ezt az egészet titokban tartjuk.Ugye mivel az ilyen szituációk általában az intimitásról szólnak,nekem pedig még nem volt ilyenem eléggé izgulok és bizonytalan vagyok...Mondta,h lefeküdnünk nem kell ha nem akarok,amit becsülök benne mivel ennek ez lenne kb a lényege.A többibe viszont beleegyeztem (pl szájjal kielégités neki meg nekem is).Nem azt mondom h nem akarom,mert tényleg nagyon vonzódok hozzá,viszont félek h esetleg valamit rosszul csinálok és elküld a picsába.Tudja,h nekem még ilyesmim nem volt,azt mondta nem baj mert ő szereti ha egy lánynak ő ilyenben első.A véleményeteket szeretném kikérni,és h ti mit csinálnátok az én helyemben.

UI:Negativat ha lehet nem kérnék,első ilyen 'esetem'.

2023. okt. 29. 20:27
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát!

Igen, jól tudom magamról h naív vagyok, és ezt nem kéne. Elfelejtettem leírni, de a srác 17 éves.

Az anyukának, aki pedig kommentelt azt szeretném mondani h én nagyon örülök annak h a lányának ilyen jó anyukája van, esetleg nincs gond az életében! :)

Engem anyukám nevelt csak, apukám réges rég elment, és a féltesóim apukája tette 'csodássá' mindennapjainkat az alkoholizmusával és agressziójával. Megpróbálok majd vele beszélni, azt tudom, h nem akarom h elhagyjon, stb. Mióta vége lett a kapcsolatomnak (amiben iszonyat szerelmes voltam a fiúba, viszont a viselkedése kritikán aluli volt) most először érzem magam biztonságban, ami nekem nagyon sokat jelent:).

Lehet a korom még nem ezt mutatja, de egész érettnek mondhatom magam, hisz sokszor lehetett volna alkalmam ilyenre. Szerintem a 16 éves kor már az a kor, ahol talán a tinik elkezdhetnek kibontakozni. Persze, ez az én véleményem.

2023. okt. 30. 17:55
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Igen, kezdj el kibontakozni, bulizz, élj és keress szerelmet. De ne feküdj le akárkivel aki felkínálja a lehetőséget, ne elégedj meg az elsővel akit a sors eléd dob, pláne ha szerelem sincs köztetek, legyetek jó barátok, de ennél többet ne, mert úgyis csak te fogsz sérülten kijönni ebből a kapcsolatból, mert egyszer vége lesz. Az utolsó válaszod alapján, én azt tudom mondani, hogy értelmes vagy, és ha hallgatsz ránk nem mész ebbe bele, bár úgyis bele fogsz, amilyen szövegekkel tudnak csábítani ezek a "cicafiúk".
2023. okt. 30. 18:31
 13/24 anonim ***** válasza:
85%

"Az anyukának, aki pedig kommentelt azt szeretném mondani h én nagyon örülök annak h a lányának ilyen jó anyukája van, esetleg nincs gond az életében! :)"

Igen én vagyok az az anyuka. A lányomnak jó élete van, igen. Én is örülök neki.

Ellenben az én életem rosszabb volt, mint amit te leírtal a tiédrol. Nem akarok licitálni, sem összehasonlítani. Nekem sem volt senki, akiben bízni tudtam volna, vagy biztos bástyakent állt volna a hátam mögött.

Rengeteg alkalmam lett volna pasikkal szexkapcsolatot létesíteni, de eszembe sem jutott magam erre a szintre lealazni. És ezeket neked mind jószandekkal mondom.

16 évesen sajnos nagyon rossz úton vagy ebben a témában. Kívánom, hogy magadra találj, és értékeld magad annyira, hogy nem leszel az ami nem akarsz lenni..

Egyébként csak neked szúrta a szemed a válaszom, rajtad kívül senki nem pontozta le.

Gondolkodj el ezeken és ne légy senki "kapcaja", tartsd magad ennél sokkal de sokkal többre.

2023. okt. 31. 11:22
 14/24 A kérdező kommentje:

Életem 1-2 traumáját irtam csak le,ennél sokkalta több van.A válaszoddal semmi bajom nem volt azon kivül,h 'hiszékeny és buta'.Szerintem lehet ezeket máshogy is kifejezni.Szomorúan olvasom h rossz életed volt,sajnálom.Nekem sincs pontos támaszom,édesanyukámmal nincs olyan jó kapcsolatom:)

Mindig is másnál kerestem a támaszt,és az önbecsülésem az önbizalmam miatt van a béka segge alatt..Hiszékeny vagyok,ez tény és való,sajnos sok olyan embernek hiszek és nézek el mindent akiknek nem kéne.Viszont butának nem találom magam,szimplán elveszettnek.

De köszönöm a válaszod,és minden jót kivánok neked és a lányodnak is!

2023. okt. 31. 15:24
 15/24 anonim ***** válasza:
37%
#14 Miért sértődtél meg? Csak az igazat írta le, az vagy. Teljesen normálisan fogalmazott, illetve az előttem szólók is, csak látszik, hogy téged nem érdekel! Minek írtak eddig 13 választ, azt nem tudom. Nincsen rajta mit máshogy kifejezni, eddig mindenki túl finoman fogalmazott, pont ez a baj.
2023. okt. 31. 15:34
 16/24 A kérdező kommentje:
Szó sem volt sértődésről.Nem vagyok sértődékeny,vagyis,nem igy gondolom.Ha nem érdekelne,nem válaszolgatnék,stb,vagy ki se irtam volna ide.Nem értem a problémádat h őszinte legyek,de ha téged ez megnyugtat,akkor rád hagyom:)
2023. okt. 31. 16:20
 17/24 anonim ***** válasza:
89%
#16, én a #15-ös vagyok, ha érdekelne, akkor reagáltál volna rá, hogy körülbelül 5 külön ember írt, velem együtt 6, hogy rossz amit teszel, erre csak leírtad, ugyanazt a szöveget, amit a kérdésben már kifejtettél, pszichológus kell neked, nem az, hogy jól megd.gjon egy tapasztalt 17 éves.
2023. okt. 31. 16:45
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedvességed,de nem gondolod h esetleg moderáltabban is lehetne beszélni?:)

Megköszöntem mindenki válaszát,elolvastam őket (a tiéd is sajnos).

Az anyukával is normális beszélgetést folytattam,nem értem mi a problémád h őszinte legyek:D.

Néha ha nem tudsz normális,értelmes hozzászólást,jobb ha le se irod.

És ezt mind rosszindulat nélkül irom.Kérlek,válogasd meg a szavaid mielőtt akármit is irsz.Véleményt lehet kifejteni,de nem mindegy h normálisan teszed,vagy nem.

2023. okt. 31. 18:40
 19/24 A kérdező kommentje:
#8 az akadály az igazából az anyukája,és az,h nem érzi azt h neki kapcsolatra lenne szüksége.Egyébként egy nagyon értelmes,kedves fiú.Bárki véleményét kérdeztem róla mindenki mondta h csak jót tudnak róla mondani.Ez lenne a 2. ilyen 'szituációja' egy lánnyal.Elég pénzesek,és úgy tudom anyukája nem nézi jó szemmel ha valaki olyan van a fia mellett aki esetleg legalább nem olyan gazdag mint ők.Nem igy ismertem meg az anyját,kiskoromban rengeteget voltam ott és játszottam a húgával,volt h ott is aludtam,és anyukája egyáltalán nem igy gondolkozott akkoriban.Gondolom a 2 komoly kapcsolatában ami volt eddig,egyszer lehet ki lett használva a pénz miatt,és a szülő próbálja ezt elkerülni,szóval nem hibáztatom.De fairnek sem találom h ez miatt ha a fia szerelmes is lesz/lenne nem lehet azzal a lánnyal,mert esetleg normális közegből jött,nem olyanból ahol úsznak a pénzben.
2023. okt. 31. 18:48
 20/24 anonim ***** válasza:
56%
#18 Kicsi lány, ha azon ennyire megbántódsz, hogy valaki leírja neked kevésbé szofisztikáltan a véleményét, amit mások is gondoltak, ráadásul az interneten akkor mit tudok tenni? Mi lesz akkor ha ez a fiú érzelmi és fizikai kifullasztás után egyszerűen otthagy? Akkor rájössz miért írtam, azt amit. Értelmes volt amit írtam, csak te nem akarod felfogni, pedig pontosan érted. "az akadály az igazából az anyukája,és az,h nem érzi azt h neki kapcsolatra lenne szüksége." 16-17 évesen ennyire nem tudtok elhatárolódni szülői döntésektől, de szex az attól még mehet, bravó.
2023. okt. 31. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!