Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás?
A barátommal 1-1,5 éve járunk,de a hetekben nagyon elhanyagolt.
Megismertem egy fiút,aki konkrétan a tenyéren hordoz,és ma találkoztunk. A tali végén megolelt,és szerelmet vallott. Az igazság az,hogy nekem is tetszik ő. Viszont ezt hogy kozoljem a párommal?
Megcsalas az,hogy üzenetben elmondtam ennek a fiúnak hogy érzéseim vannak felé? (Mivel élőben nem mondtam neki vissza amikor o elmondta)
Most akkor megcsaltam,mert a háta mögött egy másik fiúnak elmondtam hogyan érzek felé?
Kötődöm a barátomhoz,de ez az új srac eszméletlen.
A baratom nem tudja hogy megoleltem és hogy üzenetben kommunikálok ezzel a sraccal.
ennek a kapcsolatnak már annyi. jöjj össze a másik fiuval, néha ilyen az élet.
vissza térve a kérdésedhez, te megcsalásnak éreznéd ezt forditott esetben? ha a fiud tenné ezt? ha nem, már tényleg nem szereted igazán. másba estél bele, szerintem nincs vissza ut
ha nem ebbe a másik srácba szeretsz bele, akkor majd még egy másikba szerettél volna bele. szerintem.
hát, nem hüség királynője voltál, de mostmár mindegy majd reméljük a fiu is talál egy normális lányt :D
Igen,annak ereznem ha o csinálta volna.
Én mindig a hűség királynőjének éreztem magam,de o váltotta ezt ki belolem.
Ez milyen rossz duma...
Te soha nem voltal a hüseg kiralynöje
meg lehet érteni ha elhanyagol a parod, es leszar teged. olyankor rosszul esik es ha valaki szeretet mutat feled egybol beleszeretsz.
nem lehet hogy mindig csak a fiu keresett teged, csak o hajtott utanad, es azt varna hogy te is mutasd ki hogy kell neked? ez is lehetseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!