Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalasnak szamit?
Hazibuliban voltunk szombaton a baratnommel ahol ott volt a crushom is. Regiot bejon es a baratnom tudta ezt. Este a buliban csokoloztam a staccal de haza kellett mennem 11re.
Ma tudtam meg masoktol hogy miutan elmentem ök ketten összemelegedtek. Kerdeztem baratnomet mi tortent de tagadott mindent. Vegul a crushom bevallott mindent , en meg sirva elrohantam. Ilyenkor kire legyek merges? Mindkettojuk fontos nekem. Tudom tul lassu voltam a fiuval , a baratnom viszont bevallalosabb, de nekem ez nem megy.
16L
Ez mitol lenne megcsalas? Senki nem volt egyutt senkivel.
Egyreszt baratnonek en nem neveznek egy ilyen embert. Normalis baratno nem fekszik le az ember kiszemeltjevel.
Masreszt eloszor ismerkedni szoktak ez emberek, osszejonnek es aztan jon a szex. Nem voltal lassu, ahogy irtad. Ha csak szexre mentel volna, azt meg megteheted legkozelebb is.
Nem attol leszel egyutt a sraccal, hogy lefekszetek. Szerintem a csavo sem akar egyikotoktol sem tobbet. Igy barki megkaphatja ot is.
"Ez megcsalasnak szamit? Este a buliban csokoloztam a staccal."
- Igen, ez 100%-ban megcsalás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!