Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/31 anonim válasza:
Az ilyen kaliberű lányok sokkal többnek akarnak látszani, mint amik. Sajnos ismertem hasonlókat, smink nélkül nullák voltak, de amint kikenték magukat, egyből akkora arcuk lett, hogy legszívesebben szembesítettem volna őket saját magukkal. Egyszerűen undorodom ettől.
22/31 anonim válasza:
Nekem is túl mű. Mondjuk, ha lenézne, az titkon bejönne.
24/31 A kérdező kommentje:
Szerintem nem mű
2023. okt. 19. 13:32
25/31 anonim válasza:
Lehet a kiló vakolat alatt ijesztő a látvány :D
26/31 anonim válasza:
Szubjektív, hogy ki mit lát bele. Senki sem mond se jót, se rosszat.
Mindenkinek igaza van, de mégsem.
Viszont véleményem szerint a 21-es válaszoló áll a legközelebb az igazsághoz.
Nyilván van rajta egy csomó smink, na meg gondolom a kép retusálva is van.
De amúgy nem vagyok válogatós a nők terén, szóval nem zavarnám ki az ágyamból.
27/31 anonim válasza:
Még a fütyimre se lehelhetne csókot.
28/31 anonim válasza:
Aranyos. Barátnő feeling-je van.
29/31 anonim válasza:
egy átlagos nő. miről mondjak véleményt? nem ismerem. és semmi fetünő nincs rajta.
dugnám? igen, minden férfi akinek nincs csaja. ha erre voltál kiváncsi.
30/31 anonim válasza:
ez még szerintem se mü, minden tini lány ennyi sminket használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!