Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mi a véleményetek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a véleményetek az ilyen kaliberű lányokról?

Figyelt kérdés
[link]

2023. okt. 18. 22:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
14%

Az a baj, hogy az itt fintorgók ilyen kaliberű nőkhöz 100 méternél közelebb sosem fognak jutni. Marad a bátorkodás a neten, meg a jobb kéz.

Persze a kép lehet alaposan manipulált, az viszont, hogy ki van sminkelve meg szempilla tuning, az normális egy nőnél, nem mű. Az a mű, ha tetovált a szemöldök, meg minden túl van tolva. Tele van ilyenekkel is a net, meg az utca

2023. okt. 19. 04:26
 12/31 gabor49 ***** válasza:
68%
egy szép csaj
2023. okt. 19. 06:48
 13/31 anonim ***** válasza:
71%
Mindene mű, így nem bejövős.
2023. okt. 19. 09:07
 14/31 anonim ***** válasza:
52%
#11 Igazad van, ugyanis a barátnőmet szeretem, nem egy ilyen halálra sminkelt, megközelítőleg 3 agysejttel rendelkező riboszómát.
2023. okt. 19. 09:33
 15/31 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon mű. Ettől még lehet, hogy szép. De ki tudja, hogy milyen lenne ezek nélkül, és persze nem egy beállított, kijavított fényképen.

De nekem úgy általában ez a stílus nem tetszik.

2023. okt. 19. 09:48
 16/31 anonim ***** válasza:
80%
Pont hogy a legcsúnyább lányokból szoktak ilyen mülányokat gyúrni. Mivel amit a természet adott sajnos nem a legjobb volt esetükben.
2023. okt. 19. 10:03
 17/31 anonim ***** válasza:
89%

Én nem vagyok válogatós, minden második nőt megdugnék és minden harmadik nőt szépnek látok minden ötödiket nagyon szépnek. Szerintem ő nagyon szép, kedves lánynak tűnik, persze én kb mindenkiről a jót feltételezem alapból. Ha vevő egy kis szemezésre én biztos megszólítanám, ha van bennem egy kis alkohol vagy ha olyan a szituáció hogy van 1-2 napom összeszedni a tökeimet akkor full józanul is.

Mármint nyilván nem biztos, lehet van éppen szimpatikusabb csaj, inkább úgy fogalmazok, hogy kinézete alapján átment a szűrőmön.

2023. okt. 19. 10:07
 18/31 anonim ***** válasza:
78%

Alakra jó. Arcra nagyon mű. Összességében annyira nem szimpi, de azért dugnám.

#11 Helytelen dedukció, hogy valaki azért lenne válogatós, mert nem válogathat. Én kb 20 ilyen kaliberű lánnyal voltam életemben, talán pont azért mert nem kezdek pitizni ha látok egy 21.-et.

2023. okt. 19. 10:12
 19/31 anonim ***** válasza:
84%
Igen az arca ami nagyon taszító, egy tök átlagos szebb ennél. Amikor nagyon mü vmi taszítja az embert
2023. okt. 19. 10:15
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Sok a smink, nekem úgy tűnik sok pénz kell neki
2023. okt. 19. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!