Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a baj, hogy az itt fintorgók ilyen kaliberű nőkhöz 100 méternél közelebb sosem fognak jutni. Marad a bátorkodás a neten, meg a jobb kéz.
Persze a kép lehet alaposan manipulált, az viszont, hogy ki van sminkelve meg szempilla tuning, az normális egy nőnél, nem mű. Az a mű, ha tetovált a szemöldök, meg minden túl van tolva. Tele van ilyenekkel is a net, meg az utca
Nagyon mű. Ettől még lehet, hogy szép. De ki tudja, hogy milyen lenne ezek nélkül, és persze nem egy beállított, kijavított fényképen.
De nekem úgy általában ez a stílus nem tetszik.
Én nem vagyok válogatós, minden második nőt megdugnék és minden harmadik nőt szépnek látok minden ötödiket nagyon szépnek. Szerintem ő nagyon szép, kedves lánynak tűnik, persze én kb mindenkiről a jót feltételezem alapból. Ha vevő egy kis szemezésre én biztos megszólítanám, ha van bennem egy kis alkohol vagy ha olyan a szituáció hogy van 1-2 napom összeszedni a tökeimet akkor full józanul is.
Mármint nyilván nem biztos, lehet van éppen szimpatikusabb csaj, inkább úgy fogalmazok, hogy kinézete alapján átment a szűrőmön.
Alakra jó. Arcra nagyon mű. Összességében annyira nem szimpi, de azért dugnám.
#11 Helytelen dedukció, hogy valaki azért lenne válogatós, mert nem válogathat. Én kb 20 ilyen kaliberű lánnyal voltam életemben, talán pont azért mert nem kezdek pitizni ha látok egy 21.-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!