Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Ebből még lehet bármi! Szerintem bejössz neki és ha tényleg így van idővel talán lép feléd és bátrabb kést. Én azt mondanám h te is lépj valamit amit ha szeret vehet jeelnek h amúgy neked is bejön de ha netán félre értenéd és úgy teszel vmit akk vehesse csak barátságnak is vagy kedvességnek..
De ez azért a kortól is függ mert egy alsós gyereknek nem mondanám ezt hiszen felesleges lenne mert úgy sem tudnának,,járni"
Szerintem is érdeklődik irántad, de ahogy fentebb is ìrták, ennyiből nehéz megmondani.
Próbáld te is megszólítani, beszélgetést kezdeményezni vele, aztán majd meglátjátok, hogyan tovább.
Az erted-e a matekot lehet felhívás: - a szünetben megmagyarázom.
A szereted a tesit már egy másik beszélgetést nyithat/: szeretem, nem szeretem, sportolok, mit soortolsz, stb, stb.
Beszélgess.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!