Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények, javaslatok, észrevételek?
17 éves fiú vagyok
Még nem volt (1!) barátnőm se
1x sem csókolóztam
szüz vagyok
Még nem voltam 1 buliban se
1 szórakozóhelyen se
#2 könyvtárban/könyvesboltban vagy otthon ülnek. Esetleg nem akarnak kapcsolatot.
Legalábbis az én normális és nőies lány barátaim mind ezek kategória valamelyikébe tartozik. Én a páromat neten ismertem meg, a másik diákmunkán, a harmadik versenyen, a negyedik táborban.
Ha nem mész sehova akkor nem fogsz új embereket megismerni.
Akárhol megismerkedhetsz egy olyan lánnyal aki később a barátnőd lesz. Pont ez a szép benne. Nincs erre semmilyen bevett protokoll. A legfurább helyeken, helyzetekben is megismerkedhetsz vele. Egy kivétel van, az pedig a négy fal közt van. Ha nem mész sehova és nem ismerkedsz emberekkel akkor nem lesz barátnőd. De a cél ne a barátnő szerzés legyen. Menj éld az életed, mozdulj ki, építsd a kapcsolataidat és egyszer csak magától fog jönni egy lány akivel odáig lesztek egymásért. Addig meg érezd jól magad és kezdj el élni.
Zárójeles rész: ha nem vonz a buli nem kell feltétlenül oda menned. Tényleg azt csináld amit te élvezel. Ha ez a könyvtár akkor oda menj, ha a sakk klub akkor oda. Add önmagad mert csak akkor lesz igazi kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!