Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak milyen testalkatú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak milyen testalkatú lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

15-20 évesek előnyben, de mindenkire kíváncsi vagyok.

Jöhet testalkat hogy pl körte/alma/homokóra vagy magas/átlagos/alacsony, vagy sovány/vékony/normál/husisabb/ducibb/molett

esetleg a hajhossz és hajszín is jöhet

2023. aug. 29. 21:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
2023. aug. 30. 13:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
10: most hirtelen nem tudok képet keríteni. Arra gondoltam, amikor szépen megvannak a domborulatok, ahol kell, van rajta mit fogni, de nincs elhízva.
2023. aug. 30. 15:37
 13/20 anonim ***** válasza:

Magasság nem fontos, csak ne legyen nálam (sokkal) magasabb. Én a vékonyabb lányokat szeretem, de azért ne legyen csont és bőr. Nem szeretem a túl nagy melleket vagy feneket, ahogy a túl kicsit sem de igazából szerintem tényleg nem a méret a lényeg, inkább legyen kisebb de formás, mint hogy kosárlabda méretű legyen de ha leveszi a melltartót masnit lehessen belőle kötni. Ami a haj hosszát illeti, nekem jobban tetszenek a hosszú hajú lányok, színben pedig a szőkét érzem magamhoz közel de tetszett már rövid barna hajú lány is, inkább az igényesség számít. Tehát ha folyton kócos vagy zsíros a haja az nagyon visszataszító tud lenni.

De ha őszinte akarok lenni én tényleg nem értettem soha azokat a srácokat akik ezek alapján választanak párt. Persze fontos a külső, de nekem inkább az számít egy lány külsejében, hogy milyen az arca, a mosolya vagy ahogy írtam mennyíre tűnik igényesnek, ápoltnak.

20F

2023. aug. 30. 15:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem a karcsú, sportos forma jön be a legjobban.
2023. aug. 30. 15:51
 15/20 anonim ***** válasza:
ma reggel találtam ezt a képet: [link] ez az alak nagyon tetszik
2023. aug. 30. 19:33
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. aug. 30. 20:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

még néhány olyan alak, ami nekem nagyon bejön:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. aug. 31. 04:04
 18/20 anonim ***** válasza:
5%
Amelyik lenyeli finnyáskodás nélkül.
2023. aug. 31. 15:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Alacsony, normál testsúly (vagy hogy mondjam, tehát az a cucc, ami mondjuk a molett is), szőke haj

16f

2023. okt. 23. 22:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokféle alak bejön, csak dagi ne legyen. Az szerintem igénytelenség már egymagában is
máj. 1. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!