Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak milyen testalkatú lányok jönnek be?
15-20 évesek előnyben, de mindenkire kíváncsi vagyok.
Jöhet testalkat hogy pl körte/alma/homokóra vagy magas/átlagos/alacsony, vagy sovány/vékony/normál/husisabb/ducibb/molett
esetleg a hajhossz és hajszín is jöhet
Magasság nem fontos, csak ne legyen nálam (sokkal) magasabb. Én a vékonyabb lányokat szeretem, de azért ne legyen csont és bőr. Nem szeretem a túl nagy melleket vagy feneket, ahogy a túl kicsit sem de igazából szerintem tényleg nem a méret a lényeg, inkább legyen kisebb de formás, mint hogy kosárlabda méretű legyen de ha leveszi a melltartót masnit lehessen belőle kötni. Ami a haj hosszát illeti, nekem jobban tetszenek a hosszú hajú lányok, színben pedig a szőkét érzem magamhoz közel de tetszett már rövid barna hajú lány is, inkább az igényesség számít. Tehát ha folyton kócos vagy zsíros a haja az nagyon visszataszító tud lenni.
De ha őszinte akarok lenni én tényleg nem értettem soha azokat a srácokat akik ezek alapján választanak párt. Persze fontos a külső, de nekem inkább az számít egy lány külsejében, hogy milyen az arca, a mosolya vagy ahogy írtam mennyíre tűnik igényesnek, ápoltnak.
20F
Alacsony, normál testsúly (vagy hogy mondjam, tehát az a cucc, ami mondjuk a molett is), szőke haj
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!