Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik a pasi velem?
Több mint egy hete beszélgetek egy pasival és elég jól elvagyunk, nagyon sokat beszélünk videohivásba, viszont megszivattünk videohivasban egy haverját hogy megcsalt a pasi engem egy másik lánnyal viszont és a haverja előtt "veszekedtünk". Majd ráírt egy lányra a szemem láttára, tipikus felszedessel. Egész sokat beszélt a csajjal azzal a szöveggel hogy csak szórakozik vele, viszont hajnalba beszélgetett vele és nekem a pasi azt mondta hogy megpróbálja létezni, viszont ma még mindig ugyanúgy beszélnek.
Most már nem tudom, hogy csak szórakozik velem vagy érez is valamit mert sokszor elmondta, hogy fontos vagyok neki meg hogy szeret, de nekem van egy olyan érzésem hogy csak szórakozik velem és ez nagyon rosszul esik mert nekem kezd fontos lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!