Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nonameboi kérdése:

Ez normális/jó?

Figyelt kérdés

Nem hosszú a kérdésem, de ezen egy ideje gondolkozom: Egy jó sok ideig csak az volt, hogy mindig tetszett valaki, próbáltam közeledni, stb. Egy idö után beláttam hogy ennek semmi értelme, mindegyik egyirányú tetszés volt, í gy gondoltam, hogy várok, meguntam a kezdeményezést, és ha eljön majd a pillanatom, azt majd tudni fogom. Egy ideje ezzel az elvel élem az életem, és öszintén eléggé... felszabadult érzés. Nem aggódok semmi miatt, van sok szabadidöm, nem kell gondolkodnom, stb.

Elégge jónak gondolom ezt, de nemtom ez mennyire jó, de lehet hogy csak egy f@sz vagyok hogy ilyenen gondolkodom.

2023. aug. 18. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanígy vagyok én is
2023. aug. 18. 01:33
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Ha barátnőt akarsz akkor nem, sok nőnél ugyanis nem úgy működik hogy egyből vonzónak fog találni hanem igenis udvarolni kell neki és elcsábítani ami sokszor több hónap is amihez kell egy kis kitartás ha valaki tényleg nagyon megtetszik
2023. aug. 18. 08:58
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Én is így vagyok, én is felszabadult, nyugodt vgaoyk.
2023. aug. 18. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Megértem a felszabadult, nyugalom érzését, de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy jó. Attól függ, hogy mit szeretnél.

A nyugalomnál az a fontos, hogy ne legyenek külső hatások. Le lehet így élni egy életet, de aztán egyszer csak felébred az ember a csipkerózsika álomból, és rájön, hogy besavanyodott, mert nem történt semmi, nincs áramlás, nincs társ mellette.

Talán meg kell tanulni kezelni a helyzeteket, legyen az konfliktus, stressz, kudarc. Meg kell tanulni kiegyensúlyozottnak maradni a külső hatások ellenére is, abból tanul az ember.

Természetesen nem azt gondolom, hogy mindenkinek mindenáron azonnal társra van szüksége mindig, ez is egy érési folyamat, kell önismeret, stb. lehet, hogy tényleg nincs is rá igénye, az is ok, csak a gyávaságot és a tudatos választást el kell különíteni.

2023. aug. 18. 12:00
 5/5 A kérdező kommentje:

#2 fél éven keresztül udvaroltam egyszer.

#4 ezt nem úgy értem hogy egyedül szeretném elélni az életem, és igenis van stressz, csak amíg a lányokat füztem, annak a súlyát éreztem, és hogy most az eltünt, a többit jobban érzem, és inkább várok még, amíg úgy érzem, hogy lenne eröm, meg idöm egy kapcsolathoz :)

2023. aug. 18. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!