Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha kutakodom utána Facebook-on?
Igazábol megválaszoltad a saját kérdésed azzal hogy "Mert én tökre creepynek tartanám a dolgot, ha velem csinálnák ezt."
Amúgy a képeinek nézegetésével nincs baj, erre van a facebook, csak akkor lenne nem normális ha konkrétan az egész napod minden percét töltenéd ezzel:D
Ami viszont SZERINTEM nem normális az a "Keresgeti az ismerőseit, ki lehet a családtagja, barátja, mit csinálhat, ilyesmi." része.
Attól hogy sokan csinálják még nem feltétlenül lesz kevésbé ijesztő ha engem kérdezel :D
Lehet én vagyok visszamaradott elismerem, de én inkább személyesen probálom megismerni, azok alapján amit elmond nekem amit mutat magából, ha kamuzik meg amúgy is lepattintom szóval mindegy :D
Persze ezzel egyetértek utolsó csak a szerelmes elvarázsoltság és a beteges hátarai a nem mindegy, ami változhat emberenként.
A válaszommal nem beszólni szerettem volna csak elmagyarázni hogy az én gondolkodásom az megismerésről nem itt kezdődik, pl: nem tudom hogy azért likeolta a másik lány képét mert ágyba vinné vagy mert egy jó barátja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!