Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha kutakodom utána...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha kutakodom utána Facebook-on?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srác és mindig csekkolom a profilját, milyen képeket posztol, mit oszt meg. Állandóan a Facebookját és a képeit nézegetem. De elkezdtem azon gondolkodni, hogy ez amúgy normális? Mert én tökre creepynek tartanám a dolgot, ha velem csinálnák ezt. Más is van ilyen helyzetben? Hogy állandóan a kiszemeltje képeit nézegeti? Keresgeti az ismerőseit, ki lehet a családtagja, barátja, mit csinálhat, ilyesmi. Ugye nem vagyok egyedül ezzel?
2023. júl. 22. 05:57
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
54%
Nem.
2023. júl. 22. 07:47
 2/33 anonim ***** válasza:
77%
Persze, erre van a fész :D Nekem is van több ezer képem lementve ismerősökről.
2023. júl. 22. 08:30
 3/33 anonim ***** válasza:
20%
Nincs ezzel semmi gond. Én egy lány minden pillanatát rögzítem. Mivel illegális tevékenységeket művel, így, ha visszautasít, landol a szüleinél és a rendőrségen az adat. Velem nem fognak játszani.
2023. júl. 22. 08:50
 4/33 anonim ***** válasza:
92%

Igazábol megválaszoltad a saját kérdésed azzal hogy "Mert én tökre creepynek tartanám a dolgot, ha velem csinálnák ezt."

Amúgy a képeinek nézegetésével nincs baj, erre van a facebook, csak akkor lenne nem normális ha konkrétan az egész napod minden percét töltenéd ezzel:D

Ami viszont SZERINTEM nem normális az a "Keresgeti az ismerőseit, ki lehet a családtagja, barátja, mit csinálhat, ilyesmi." része.

2023. júl. 22. 09:17
 5/33 anonim ***** válasza:
14%
Nézegesd, jegyzetelj, vonj le következtetéseket, figyelj minden pillanatára, hálózd be mindennapjait, építsd fel a kapcsolati hálóját, tudj meg róla mindent, és tartsd a markodban.
2023. júl. 22. 09:18
 6/33 anonim válasza:
69%
Szerintem normális, amikor nekem tettszett egy lány én is ezt csináltam, hogy nézegettem kik likeolják a képeit, kik a baràtnői, szülei, stb, de csak kíváncsiságból, meg úgy éreztem, hogy így jobban “megismerem”
2023. júl. 22. 09:23
 7/33 anonim ***** válasza:
78%

Attól hogy sokan csinálják még nem feltétlenül lesz kevésbé ijesztő ha engem kérdezel :D

Lehet én vagyok visszamaradott elismerem, de én inkább személyesen probálom megismerni, azok alapján amit elmond nekem amit mutat magából, ha kamuzik meg amúgy is lepattintom szóval mindegy :D

2023. júl. 22. 09:27
 8/33 anonim válasza:
88%
szerintem meg ha valakibe “szerelmes” leszel, akkor próbàlsz róla minél többet megtudni, minèl jobban megismerni, de mivel szemêlyesen nem ismered, így csak az marad, amit fel rak magáról a közösségi oldalakra. Amíg nem betegesen csinálja ezt valaki, addig nincs ezzel gond szerintem.
2023. júl. 22. 09:31
 9/33 anonim ***** válasza:
74%

Persze ezzel egyetértek utolsó csak a szerelmes elvarázsoltság és a beteges hátarai a nem mindegy, ami változhat emberenként.

A válaszommal nem beszólni szerettem volna csak elmagyarázni hogy az én gondolkodásom az megismerésről nem itt kezdődik, pl: nem tudom hogy azért likeolta a másik lány képét mert ágyba vinné vagy mert egy jó barátja :D

2023. júl. 22. 09:43
 10/33 anonim ***** válasza:
84%
A nézegetés teljesen normális, beteges akkor lenne, ha már azt akarnád kideríteni, hogy merre jár, kikkel beszél, stb.
2023. júl. 22. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!