Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 hónapja szakítottam az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapja szakítottam az exemmel, de még mindig sokszor gondolok rá, hogy mi lehet vele, miért van ez?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben sokat gondolok rá, és picit (a kedves aranyos énje) hiányzik is. Dúrván 3 hónapja hogy kimondtam a végét, nagyon összevesztünk a végén, részemről meg is volt az oka, akkor mindent is vágtunk a másik fejéhez. Majdnem 9 hónapot voltunk együtt, az utolso 1 hónapba mindenféle kifogást kitalált mint a találkozásra, mint a beszélgetésre. Valahogy most jött elő ez nálam hogy rengetegszer gondolok rá, illetve amit anyum/apum kitesz face-re eddig lájkolta, most már szivezi is. Ez nagyon irritál engem.

Hogyan tudnék magamon segíteni?

Már azon is elgondolkodtan hogy ráírok hogy fejezze be ezt, de akkor mit szólnának a szülei hozzá, akik viszont baromi kedvesek voltak hozzám. Olyan is megfordult a fejemben hogy ráírok és megkérdezem hogy hogyan van, de arra is hogyan reagálna vagy egyáltalán mit, ha foglalkozna velem. Ezzel csak magamnak akarok jót, nem összejönni vele mégegyszer, akármilyen szép is.

Kérlek segítsetek ebben, most nagyon tehetetlennek érzem magam.

A válaszokat előre is köszönöm!

2023. aug. 14. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Megkered szuleitol hogy tiltsa le, mert jatszadozik az erzeseiddel.

Es illetve te is tiltsd le

2023. aug. 14. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Sztem a tiltas gyerekes. Nemitsad le, vagy kerd meg a szuleidet, hogy jelolje ki az ismerosei kozul a lanyt.
2023. aug. 14. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Azért van ez, mert érzel iránta.
2023. aug. 14. 21:41
 4/9 A kérdező kommentje:
A tiltás szerintem is gyerekes, nem kitörölni akarom az életmből, hanem nem rossz szájízzel rá gondolni, de félek ha ráírok akkor abból nem fog jó kisülni.
2023. aug. 14. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sehogy.

Max elrejted a tartalmait, )(kiköveted)

2023. aug. 14. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
23%

Es nem, nem gyerekes.

Ha ugy dontod, hogy nem akarod kapcsolatot tartani, akkor csak ugy tudod tovabb lepni konnyen.

2023. aug. 14. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, altalaban ezen mindenki atesik. En szakitottam az exemmel, voltak periodusok mikor hianyzott, pedig legjobb dontesemnek gondolom hogy elhagytam, a mai napig. Sot, a tortentek utan majdnen egy evvel tudtam meg, hogy baratnoje van, meg azon is sirtam. Pedig tulleptem rajta es akkoriban volt valaki mas.

Szerintem igenis erdemes leszedni a kozossegi profilokrol, ha gyerekesnek szamit, ha nem. En letiltottan, mert tudtam magamrol hogy nezegetnem. Azota se tudok rola senmit es ez engem nyugtat, nem akarom hogy felkeressen, nem akarom tobbe hogy az eletem legyen. Tegy te is igy, de ha rairnal hogy ne lajkolgassa a szuleid, akkor azzal csak megmutatod hogy teged ez erdekel, es foglalkozol vele

2023. aug. 20. 09:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok: en se valtan el csunyan az exemtol, megis letiltottam, mert nekem ez kellett a tovabblepeshez, hogy nem latom
2023. aug. 20. 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Normális. Amúgy velem is volt ilyen, sőt, a kutyájával méginkább, valószínűleg már meghalt a négylábú.

Amúgy én szakítottam vele, de azért sokáig gondoltam rá.

2023. aug. 20. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!