Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre érdemes menni ha csinos alulöltözött lányokat szeretnénk látni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy kivágott felsős vagy bikinis lányokat. Strandok közül melyik ahol kifejezetten szépek és sokan vannak. Szórakozóhelyek, bárok, sétálóutcák, bulinegyedek vagy egyéb helyek közül melyiket javasolnátok?2023. aug. 14. 13:45
1/14 anonim válasza:
Hány évesek lennének a célszemélyek? 13-14? Vagy idősebbek?
2/14 A kérdező kommentje:
18+ és 30 alatt leginkább.
2023. aug. 14. 14:21
3/14 A kérdező kommentje:
16 minimum.
2023. aug. 14. 14:22
6/14 anonim válasza:
Vannak olyan strandok, ahova direkt csak a szép lányokat engedik be, hogy a magadfajták tudják őket nézni.
De nem mondom hol (na jó de, a képzeletedben)
7/14 anonim válasza:
Nincs ilyen hely. Aki jól érzi magát úgy, az strandon és buliban is megmutatja a testét, aki meg nem ilyen típus, az a barátai előtt sem csinál semmi ilyesmit.
8/14 anonim válasza:
Első vagyok: oké, kicsit betegnek hat a kérdésem. Nem tudom, hogy hány éves vagy kérdező. Csak azért kérdeztem, mert nyári táborok, főleg vízpartiak ebben az esetben. Bár elég krípi lenne sasolgatni őket. Főleg ha 30+ vagy.
9/14 anonim válasza:
Nudista strand. De igyekezz mert már nem sokáig lesz jó idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!