Értem én, hogy mûvészi, de csak szerintem sok az ilyen és hasonló alulöltözött kismama fotó facebookra?
Figyelt kérdés
Családi albumba teljesek okés. De mindenki szeme elé tárni?
Terhesség nélkül sem rak ki ép agyú nő fehérneműs képeket. Ilyenkor mi változik? Majdnem pucér az anyuka a hasonló képeken.
(Ezek a képek egy hirdetésből vannak, de egy ismerősöm tett ki hasonlót)
2022. dec. 19. 00:30
1/8 anonim válasza:
Szerintem terhesen még gázabb, mint amúgy.
2/8 anonim válasza:
Szerintem meg pont úgy nem gáz, ahogy nem terhesen sem.
4/8 anonim válasza:
Szerintem az ilyen nők egyszerűen szeretik mutogatni magukat, és ilyenkor ez legális, mert ugye ha egy terhes nő rak ki ilyen képet, és valaki szóvá teszi, akkor azt le lehet hurrogni. szülés után akárhol kicsaphatja a tőgyet, mert az "normális" stb. Csak azt b..ák el, hogy a terhes női test csúnya, taszító, néhány fétisest leszámítva nem vonzó szexuálisan a pasik számára.
5/8 A kérdező kommentje:
Na jó! Azért a terhes test nem undorító. Nőként kikérem magamnak. Egyszerűen csak nem közszemlére való csupasz állapotban, mert szerintem a férjeken kívül senki mást sem érdekel ez.
Azt elismerem, hogy szexizésnek elég gyenge, de szerintem nem az a fő cél.
2022. dec. 19. 01:33
6/8 anonim válasza:
Vannak szép terhes fotók, de ez nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!