Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után milyen legyen a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után milyen legyen a lelki ismeretem?

Figyelt kérdés
Volt egy 28 éves srác. Én nagyon sok évvel vagyok fiatalabb nála még kiskorúnak számítok...Barátság extrákkal volt ùgy hogy volt nője. Belementem. De mivel nem tartottam helyesnek ezt ezért letiltottam mindenhol.. Kicsit gyötör a lelki ismeretem mivel biztos szomorú és rossz lehet neki...

2023. aug. 14. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontos életkort kérünk.
2023. aug. 14. 12:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
"Kicsit gyötör a lelki ismeretem mivel biztos szomorú és rossz lehet neki..." - És arra nem gondoltál, hogy mit érezhet a nője? A legszörnyűbb az egészben, hogy nem amiatt van lelkiismeret furdalásod, ami miatt lennie kéne...
2023. aug. 14. 12:28
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Ember. A férfiak és nők között egy fontos különbség, hogy a szex hatására csak a nőben alakul ki kötődés. Ő ettől egyáltalán nem lesz szomorú, de a további ingyen (és titkos) szex reményében semmi leliismeret-furdalása nem lesz, hogy elhitesse veled, hogy ő nagyon is szomorú. Már bizonyította is, hogy a saját választott párja érzéseinél is fontosabb számára a dugás, látszik innen, hogy nem egy lelkiismeretes ember. A párjának is képes hazudni, félrevezetni.

Tedd fel a kérdést magadnak, hogy valóban a leliismereted gyötör, hogy letiltottál egy hazug hűtlent. Vagy pedig a szex hatására benned kialakult kötödés miatt hiányolod. Ne engedd, hogy kihasználjanak. Ilyenkor általában a következő lépés az, hogy elhiteti veled, hogy otthagyja majd a barátnőjét miattad, csak azért nem lehet még, mert kifogás-kifogás. És minél több szexet kap, annál jobban fogsz érzelmileg kötődni hozzá, annál könnyebben tud majd még jobban kihasználni.

2023. aug. 14. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A pasi egy tetű, aki élvezte, hogy a nője mellett egy tini sunát húzkodhat.

Ne érdekeljen, hogy hogy érezheti magát, mert nem érdemli meg.

Vagy csalódott, mert kereshet mást, vagy már eleve van neki más.

Akkor meg nagy veszteség nem érte.

2023. aug. 14. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul lehet, hogy 12-13 vagy, az meg még extrémebb.
2023. aug. 14. 12:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

te sem voltál okos, hogy belementél, de aztán rájöttél, hogy nem volt normális.

Szerinted te örülnél, hogy van egy pasid, de hátad mögött kefél mással?

Nem is szeret téged...

2023. aug. 14. 13:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a pasi élvezi, hogy több nőt dughat, a tiniket meg könnyen lehet hülyíteni... mivel tapasztalatlanook, ki akarják próbálni hogy milyen a szex, szűzesség elvesztése, stb
2023. aug. 14. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem, ha nem voltál 14, jelentsd fel, aztán ha esetleg bezárják, akkor legyen lelkiismeretfurdalásod.
2023. aug. 14. 13:34
 9/10 hungarikum_202 ***** válasza:
100%

Nem "extrémebb", hanem illegális.

2023. aug. 14. 14:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Hallgas a lelki ismeretedre!!

(Nagyon fontos!)

2023. aug. 14. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!