Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már úgy, hogy valakiv...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy valakivel elkezdtetek ismerkedni, de rájöttetek hogy még se akartok tőle semmit?

Figyelt kérdés
ha igen, akkor hogy adtátok a tudtára hogy ne bántsátok meg?
2023. aug. 12. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem könnyű helyzet, sérülés mindenképp lesz, max ezt lehet minimalizálni, ha asszertíven kommunikálsz. Én így tettem. Persze nem volt osztatlan siker abban a pillanatban, de hát ki örülne egy ilyen "értékelésnek"?
2023. aug. 12. 18:57
 2/9 A kérdező kommentje:
az a baj, elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, aki amúgy tök aranyos, meg nem is csúnya, de nem vagyok érte annyira oda. És nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy szeretnék tőle valamit, de megbántani se szeretném.
2023. aug. 12. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Legyél egyenes vele! Nem rajtad áll, hanem az ő elgondolásán, hogy fog-e neki fájni, avagy sem.
2023. aug. 12. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

igen, elég sokszor.

randizás közben derült ki, hogy mégse olyan...

2023. aug. 12. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy nem fogod megbántani, de legyél egyenes, mert úgy tud lezárni, és nemfog utána keresni.
2023. aug. 12. 20:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tök aranyos, és nem is mondanám hogy nem tetszik, mert az hazugság lenne, de nem érzem azt amit azoknál a lányoknál akikbe "szerelmes" voltam, hogy csak őt akarom. Szerintetek van értelme így komolyabban ismerkedni, aztán hátha beleszeretek?
2023. aug. 12. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:

"Szerintetek van értelme így komolyabban ismerkedni, aztán hátha beleszeretek?" Én ezt nem erőltetném ezzel a felfogással mert nem sok esély lesz rá. Ha meg mégsem és már egyre mélyebb lesz köztetek a dolog akkor még inkább ártani fogsz ha lezárod a dolgot.

Én alaposan átgondolnám mit akarok, esetleg aludj rá 1-2 éjszakát hogy jól átgondold és ha utána is úgy vagy vele, akkor egyenesen mondd meg neki hogy nem érzel úgy semmit iránta és nem szeretnél tőle semmi komolyat. Nyilván biztos lesz az a kérdése hogy miért? Őszintén mondd el neki, mi az ami miatt ez nem oké, egyenesen mondd el neki és egyértelműen. Ha értelmes akkor tudomásul fogja venni és bár így is lesz ebből megbántás de te legalább közölted vele és így a legelején még, és ez még mindig jobb ha már komolyabban érezne irántad és akkor közölnéd vele, vagy valami hülyeséggel koptatnád le.

Nehéz helyzet, de ha nem akarsz annyira rossz pontot kapni tőle, akkor mielőbb őszintén és egyértelműen mondd el neki mit érzel és ennyi. Sokkal több esélyed lesz arra hogy nem fog haragudni rád, meg semmi ha egyenes vagy.

2023. aug. 12. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyszer volt ilyen. Igazából az volt, hogy egyre kevesebbet írtam neki, aztán szépen lassan elfelejtődött a dolog.
2023. aug. 13. 00:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom a legjobb, ha őszintén elmondod neki mit érzel. Mert így ő is tovább tud lépni, és nem fog reménykedni benne, hogy esetleg lehet köztetek valami.
2023. aug. 13. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!