Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagáljak, ha ezt írja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagáljak, ha ezt írja egy lány?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam, hogy ráírok egy lányra, aki biztos, hogy kedvel, mert ennek jeleit adta. Arra gondoltam, hogy azt írom, ,,szia mi a helyzet?". De mivan, ha ő röviden le tudja, azzal, hogy ,,jól,te?"

És eszembe jutott egy olyan verzió, amikor azt mondja, hogy ,,mit akarsz?"

Lehet kedvel, de nem valószínű, hogy tetszem neki.

Meghívott engem, meg egy barátomat egy buliba, de a barátom nem tud jönni, csak én megyek. És azt írta, hogy nem lesz otthon és a buli napján jön haza nyaralásról, tehát lehet el se tud jönni.

A lány nekem tetszik, és megvan rá az esély, hogy tetszek neki.

De most inkább az a kérdésem, hogy mit írjak és mire számítsak, ha azt írom?

2023. aug. 10. 18:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudsz mindent előre kiszámítani. Ha esetleg néha valami kínos lesz, az is teljesen természetes, és nem lehet megúszni, tehát ezt ne várd el magadtól és az élettől.

Az igaz, hogy nem túl érdekes, ez a mi a helyzet kérdés, kicsit még gondolkodhatnál rajta, hogy hátha képesebb vagy egy hosszabb mondatot is leírni. Bizony, erre való az irodalom óra, az olvasás...

2023. aug. 11. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!