Hogyan kéne reagáljak ha egy vadidegen lány az utácn „puszit dob“ nekem?
Mit kéne (kellett volna...) reagáljak? megyek az utcán a dolgom után , jön szembe egy vadidegen csaj, rámnéz és ahogy elhaladok mellette puszit dob nekem a levegőbe.
Mit kellett volna reagáljak?
(mentem tovább egyébkétn mintha észre se vettem volna)
meg kellett volna állnom...oké és tovább?
Vagy mit?
azonnal hívnod kellett volna a rendőrséget zaklatás miatt!!!
... vagy udvariasan biccentesz, mosolyogsz... de mindenesetre kiengeded a zabszemet a popsidból... lazíts, a jó ég áldjon meg :)
szerintem csak jó napja volt, neked is lehetne!
" csak jó napja volt,"
nekem jó napom volt miért ne lett volna. nem ettől lett rossz/jó.
ez az esemény nem oszt nem szoroz csak kérdeztem hogy a csaj magában mit várt volna.
Mégis mire számított mit teszek? Amit szerintem 100ból 99 ember tett volna azt tettem. Mentem tovább mintha észre se vettem volna.
Jól nézett ki a csaj? Vissza adhattál volna :D
Hogy miért puszilt? Lehet jól néztél ki :D
Ha legközelebb látod akkor menj oda hozzá és kérdezd meg hogy "A múltkori légpuszit miért kaptam?" vagy valamivel aztán ha bejön akkor kicsit dumáltok majd számcsere és a többit már elmondták
Amúgy jól cselekedtél, meglepett. De legközelebb már fel leszel készülve és tudod mit kérdezz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!