Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek,az osztálytársam/haverom elkezdett udvarolni a húgomnak?
Ez annyira kellemetlen nekem, ráadásul féltem is a húgomat.
A havert is bírtam eddig együtt buliztunk csajoztunk.
Most pedig annyi lány közül pont a húgomat fűzi,akinek pedig láthatóan tetszik is.
Talán nem kéne más lányokkal olyasmit csinálni, aminek nem örülnél, ha a pici húgoddal is megtörténne.
A haveroddal meg beszéld meg a dolgot, de készülj fel, lehet hogy a húgod nem fog örülni a dolognak.
Ez nem így működik.
Hol élsz, óvodában?
Te bajátom vagy, te meg nem vagy a bajátom.
De, így működik. Ha valaki semmibe veszi egy fontos kérésemet, akkor takarodhat az életemből. Ettől függetlenül én pl kifejezetten örülnék, ha egy haverom a húgomnak udvarolna.
Betöltik mind a ketten a 18-at, akkor már semelyik ismerősüktől meg családtagjuktól nem kell enegedélyt kérni, hogy kifújhassák az orrukat, arra meg főleg nem, hogy kivel szertnének kapcsolatot. Max szembesíted a barátod, hogy kapcsolatot alakítasz a hugával, aztán ennyi, leléptek a csajjal valamerre.
Majd ha felnőttök, akkor látjátok, hogy így mennek a dolgok.
#17 vagyok
Felnőtt ember vagyok. És nyilván senki engedélye nem kell, de úgy gondolom, hogy többet ér egy baratság.
Egyébként pedig van húgom és volt olyan, hogy egy barátommal jött össze. A srác megkérdezte, hogy nem zavarna-e a dolog és persze nyilván nem szólok bele, hogy mit csinálnak. De jól esett, hogy számít a barátomnak a véleményem, az érzéseim. Lehet neked is kéne egy igaz barát és akkor nem gondolnád, hogy feltétlen szarni kell a másikra és mindenen átgázolni egy punciért.
Értem, amit írsz.
Lehet én fogalmaztam fogyatékosul.
Arra akartam kilyukadni, hogy a bátyóka nem mondhatja meg a húgicának, hogy kivel barátkozhat meg kivel nem. Kivel alakíthat ki kapcsolatot, meg kivel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!