Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek,az osztálytársam/haverom elkezdett udvarolni a húgomnak?
Ez annyira kellemetlen nekem, ráadásul féltem is a húgomat.
A havert is bírtam eddig együtt buliztunk csajoztunk.
Most pedig annyi lány közül pont a húgomat fűzi,akinek pedig láthatóan tetszik is.
Hát engem zavar.
A húgom mindig áradozik nekem,hogy milyen rendes srác a haverom..
"Azt mondta különleges vagyok,azt mondta szép a mosolyom,hogy rögtön megtetszettem neki,azt mondta hogy egy igazi kincs vagyok stb."
Mindig mikor haverral bulizni mentünk ezekkel a béna szövegekkel szedtük fel a csajokat
Minek azt mondaná,hogy persze komolyan gondolja...
Tavaly azzal versenyeztünk,hogy a suliban ki tudd több csajt felszedni
Tételesen fel tudnád sorolni azokat a hátrányokat, amik téged és a húgodat érnek azzal, hogy az illető a testvéreddel jár?
Mert ha nem, akkor engedd el a dolgot. Bárki udvarol a húgodnak, ha ismerős, ha idegen, az lehet hóhányó, de lehet rendes ember is. Lesz ilyen is olyan is, nem egy. De ezeken a tapasztalatokon mindenkinek át kell esni.
Akko rti már összetörtétek pár lany szívét és mind túlélte, max ez lesz a húgoddal
Ne szólj bele azt csinál amit akar, semmi közöd hozzá!
Nem rendelkezhetsz a húgod teste felett.
Megértem, hogy tetstvéri szeretet stb, de ez az ő döntése.
Hát, gondolom bulizás közben vaskosan beszéltetek a lányokról, és most félsz, hogy a te húgoddal is ez lesz.
Annyit mondhatsz a srácnak, hogy ne használja ki a húgodat, mert leszeded a fejét.
A húgosnak meg mondhatod, hogy hogy beszélt a lányokról a srác, míg együtt hajtottátok a lányokat. Csak, hogy tudja, hogy mi a srác hozzáállása.
Ha meg igaz szerelem lesz közöttük, az tök jó.
De mindentől nem tudod megvédeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!