Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg csak a vékony lányok jönnek be nektek? Kicsit husisabb már offos?
Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 16:19
21/34 anonim válasza:
Most miért kell lepontozni? A husisabb lányok nem egyenlőek az egy mázsásokkal, már bocsi. Azokat már KÖVÉREKNEK nevezzük tudtommal
22/34 anonim válasza:
Nem, nekem kifejezetten a husisabb lányok tetszenek :)
23/34 anonim válasza:
Ha dobsz képet, akkor megmondom a véleményem, de alkat ami számít.
24/34 anonim válasza:
Hát így nem lehet megmondani mert vannak szépek de inkább a formás sprotos nők az én idealom ha így mondani kene de volt már meg duci is úgyhogy ez így nem jó kérdés mert az egész egyben számít miért inkább egy ronda vékony mint egy szép telt hat nem mindenképpen a második
25/34 anonim válasza:
Ha a "kicsit husisabb" 100 kg fölött van, az már nem az igazi, alatta viszont mi a probléma?
26/34 anonim válasza:
en szemelyesen azt szeretem ha 90+kg felett van
sosem volt bajom az ilyen lanyokkal, sot az utolso baratnom 110-120kg kozott mozgott de o nagyon formas volt melle
27/34 anonim válasza:
Nekem pl szingli pasiként inkább csak Te tetszenél,mintsem egy vékonyabb nő,Hölgy,kedves kérdező!
Ha tényleg nő vagy,s nem pasi,s tényleg husisabb vagy,akkor szivesen kapnék,fogadnék Töled egy privátot!
29/34 anonim válasza:
Akkor én leszek itt a kakukktojás, teljesen mindegy nekem, hogy súlyra mekkora 49, vagy 119 kg, nekem leginkább az számít, hogy az arca tetszik-e, illetve, hogy milyen belülről, a belső értékei milyenek. Tudom, hogy elcsépelt, de tényleg ezt érzem. Ez nem egy burkolt ismerkedési szándék a kérdező felé, ezt már csak azért írom le, mert sokan tettek ajánlatokat.
30/34 anonim válasza:
Mondhatnál egy súly-alkat-magasság arányt és akkor értenénk.
Aki itt jelentkezik elutasítod automatikusan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!