Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok,nektek a husisabb...

Srácok,nektek a husisabb lányok jönnek be,vagy a vékonyabb alkatúak?

Figyelt kérdés
Ha esetleg mindkettő,vagy számodra nem ez a fontos akkor mi tesz szerinted széppé és vonzóvá egy lányt?:)

2023. júl. 24. 16:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Inkább a vékonyabb nők, akik bejönnek, de ha a "husisabb"-ba beletartozik a sportolt/kisportoltabb testforma, akkor az is beletartozik.
2023. júl. 24. 17:21
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a vékony, még túl vékony se igazán létezik. Ami belefér felső határ az körülbelül a "normál/átlagos" alak, nem túl sok felesleggel. Kissé sportosabb alak is bejön, de túlságosan izmos ne legyen. Kicsi és kerek fenék + mell, ami tetszik, nagy egyikből sem vonz.

Mondanám nem számít az alak vagy a külső egy lánynál, de akkor hazudnék. Sajnos nem tudok eltekinteni mellette. De hogy konkrétan mi tesz valakit vonzóvá sok mindentől függ. Én a belsőt és külsőt egyaránt fontosnak tartom, mert csak az egyik nem tud működni. Csak külső még éppen egyéjszakásra, de több nem hiszem, hogy ki tud alakulni. Külsőt tekintve pedig nagyon fontos még az arc, stílus, kisugárzás. Lehetne részletezni, hogy milyen hajat, hajszínt, szemszínt szeretek és még sorolhatnám, de ezeknél a tulajdonságoknál sok a kivétel is.

Ha te meg husisabb vagy és netán ha még a kommentek közt is többen lesznek azok, akik a vékonyat szeretik, akkor sem kell csüggedned, mert attól még lehetsz szép és csinos. Sok haverommal nem egyezik az ízlésünk, eléggé változik kinek mi tetszik. Egyedül annyi a lényeg, hogy egészséges határokon belül mozogj és próbálj törekedni arra az alakra, ami neked tetszik. Nem kell görcsösen, csak valamennyire figyelj rá. Tökéletesnek jó eséllyel sose fogod magad látni, mert az ember mindig talál magán valami hibát, de ha már a kitűzött "ideál" nem áll annyira távol, akkor az önbizalman sokat tud segíteni.

2023. júl. 24. 20:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen ezzel én is egyetértek jó ilyeneket olvasni :)
2023. júl. 24. 20:28
 4/13 anonim válasza:
38%
A húsis nagy gyengém az is marad.
2023. júl. 24. 22:57
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Sportos,vékony csajok csak.
2023. júl. 25. 00:42
 6/13 anonim ***** válasza:
53%

Ne foglalkozz vele kinek mi jön be. Úgyis az utcán lesz mindenféle kinek mi jön be. Miért kerdezed? Husi vagy? Nehogymár 1 lány, nő azért akarjon vékony lenni mert a pasiknak az jön be. Különben is amikor én extra vékony voltam és gyereknek, éretlen tininek néztem ki akkor is megfordultak az utcán, meg a baba kocsit toló szülő is aki a feleségével volt. Fúj... Husibban is megneztek, bár szerintem extra vékonyként jobban megvoltak veszve mindenfele fura alak. Elég szar érzés, hogy idegen palik méregetnek,öreg, fiatal mindenféle.

Az a lényeg h a párodnak és magadnak tetszen a kulsod.

2023. júl. 25. 11:34
 7/13 Á.Zoli ***** válasza:
91%
Ami szexuálisan vonzó és feltüzel, az a vékony alkat, egészen az átlagosig.
2023. júl. 26. 05:38
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Húsisabb:)
2023. júl. 28. 06:02
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
Voltak lányok akik vastagok voltak, de azért ciciben is ott voltak és valahogy tetszetősek voltak. Az arcuk az helyes volt.
2023. júl. 28. 21:20
 10/13 anonim ***** válasza:

[link]

Kettő közül melyik a szebb?

2023. júl. 28. 22:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!