Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy tini fiúnak lehet reális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tini fiúnak lehet reális esélye egy harmincas nőnél?

Figyelt kérdés

Volt zenetanárnőm, gyakorlatilag baráti kapcsolatot ápoltunk, és nekem nagyon tetszik. Ő is nagyon kedvelt engem, most nyáron hagytam abba. Szerintetek lehet esélyem?

A nő a harmincas évei elején jár, de egy tízest simán letagadhatna

17/f

2023. júl. 26. 08:43
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy évek óta nincs férfi az életében

Igazából én is arra alapozok, hogy nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában, és nagyon jókat beszélgettünk, és nagyon megszerettük egymást

2023. júl. 26. 15:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy szingli még nem jelenti azt hogy bákivel bármikor. Én 4 éve vagyok szingli de bármennyire is jó társaság lenne egy 17 éves, a gyomrom, az agyam, az elveim, akármim, nem engednék, pedig én közölebb állok hozzá korban.

Az hogy valakivel jól elbeszélgetsz nem feltétlenül ad alapot vonzódásra. Nem beszólni akartam azzal a "ha nincs gond a hölgy fejében" résszel, hanem ha belegondolok abba hogy ha már az én koromban fiatalnak találom 17 évest, akkor egy teljesen egészségesen gondolkodó 30as gyereknek láttja, de így is teljesen normálisan el tud vele beszélgetni, csak nincsenek vele szándékai.

2023. júl. 26. 15:33
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
22 éves vagyok ezt még hozzá akartam tenni
2023. júl. 26. 15:33
 14/24 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy gyakorlatilag nincs esélyem, de valami halovány reménysugár pislákol bennem

Meg az is hátrány, hogy azóta nem találkoztam vele, írásban pedig elég furcsa lenne elhívnom a volt tanárnőmet bárhová, akár egy egyszerű sétára. Szerintem

2023. júl. 26. 15:58
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy reménykedsz, erről szól a fiatalság :D

Ha engem kérdezel most fordítsd az idődet arra hogy elfelejtsd őt, tovább lépj rajta. És ha ez sikerült korodbeliekkel ismerkedj. Lehet valaki még ennél is jobban levesz téged majd a lábadról :D

2023. júl. 26. 16:12
 16/24 A kérdező kommentje:

A korombelieket nem merem megszólítani, őt pedig igen

Jobb alakja van, mint a legtöbb tininek (szerintem), és még az arca is nagyon szép

2023. júl. 26. 16:16
 17/24 anonim ***** válasza:

Persze hogy jobb alakja van, mert ő már túlesett a kamaszkoron így ő már "készen van". Szép arca bárkinek lehet.

Kérdező nézz szét rendesen :D ne hozzá hasonlítsd a lányokat, hanem azt nézd hogy az adott lányon mi tetszik neked. Lehet hogy nem fogsz egyből találni olyat a környezetedben aki teljesen tetszik, de nem szabad feladni. Vagy túllépsu rajta és keresel mást vagy a tanárnőről álmodozol életed végéig.

2023. júl. 26. 16:27
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem ő az egyetlen, akiről álmodozom, de ő az egyetlen, aki viszonylag elérhető
2023. júl. 26. 16:31
 19/24 anonim ***** válasza:

Hidd el nem kiokítani akarlak :D a tapasztalaimat szeretném megosztani veled, mindent jó szándékból írok mert tudom milyen makacsok tudunk lenni amikor valaki le akar minket beszélni valamiről amit szeretünk. Ahogy te is mondtad nincs esélyed, és ezt kell tudatosítanod magadban, hogy minden porcikád megértse. Mivel van más is akiről álmodozol ez egy jó jele annak hogy menni fog az a tovább lépés, és hogy találhatsz mást aki még elérhető is lesz számodra.

Én szurkolok neked :D fognak érni csalódások, de azokból tanulhatsz, bárcsak akkor is tudtam volna mindazt amit most😅

2023. júl. 26. 16:43
 20/24 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem akarsz kioktatni, ne haragudj, ha ez jött le a válaszomból

Az a baj,hogy a korombelieket meg nem merem egyáltalán megszólítani

Ha neked nem gond, átmehetünk privátba?

2023. júl. 26. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!