Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy tini fiúnak lehet reális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tini fiúnak lehet reális esélye egy harmincas nőnél?

Figyelt kérdés

Volt zenetanárnőm, gyakorlatilag baráti kapcsolatot ápoltunk, és nekem nagyon tetszik. Ő is nagyon kedvelt engem, most nyáron hagytam abba. Szerintetek lehet esélyem?

A nő a harmincas évei elején jár, de egy tízest simán letagadhatna

17/f

2023. júl. 26. 08:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
"baráti kapcsolatot ápoltunk" - Nincs esélyed.
2023. júl. 26. 08:53
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Kaland lehet. Csak sok mindennek kell klappolnia.
2023. júl. 26. 09:26
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
ahhoz jól kell kinézned, hogy legyen kaland is.
2023. júl. 26. 09:37
 4/24 hungarikum_202 ***** válasza:
0%

Valószínűleg sajnos nem, mert a társadalom csak a fordított esetet fogadja el.

Mert szerintük "minden tinilánynak alanyi jogon jár egy náluk 2x annyi idős, tapasztalt faszi, aki majd minden este rojtosra kúrja a őket".

"De egy tini fiú semmi képp nem kezdhet egy 30-as nővel, mert ez micsoda felháborító dolog és a nő igen is jobbat érdemel."

Írok még két páldát, ami nem közvetlen a te kérdésedhez kapcsolódik, de ugyan így társadalmi beidegződés az állítólagosan "elynomott nők" javára.

Az elsőt itt megnézheted: [link]

A második pedig az, hogy egy szegény nő hozzámehet egy gazdag férfihoz, de egy szegény férfi nem mehet hozzá egy gazdag nőhöz.

2023. júl. 26. 10:21
 5/24 hungarikum_202 ***** válasza:
0%

#4-es vagyok.

Kiegészítésként még annyit, hogy most nyilván legfognak pontozni, (főleg azután, hogy leírtam, hogy lefognak pontozni), de attól még az igazság ott van feketén-fehéren👆

És remélem, hogy akik gyűlöletből és egófényezés céljából lepontoznak, azért ők is elgondolkoznak azon, amit írtam.

2023. júl. 26. 10:28
 6/24 anonim ***** válasza:
93%

Esély mindig van, max kevés.

Szerintem alkalmi dugást össze lehet hozni, ha könnyű vérű. De nem hiszem hogy a gyerekei apjának téged választana.

2023. júl. 26. 12:02
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
#4 "csak a fordított esetet fogadja el" - Én azt se fogadom el, hogy egy 30 éves tinikre vadászik, mert a saját korosztályában egy lúzer.
2023. júl. 26. 12:07
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Én azért pontoztalak le mert szerintem nem így van. Egyik eset sem normális. Egy 30as felnőtt ember tizenéves kamaszokkal..hát ne haragudj legyen nő,férfi,egyéb, nem érdekel, undorító és kész. Akinek felnőttként olyan tetszik aki gyereke lehetne annak baj van a fejében.

2023. júl. 26. 14:33
 9/24 A kérdező kommentje:
Nyilván nem én leszek a gyerekei apja, de ha nem is dugás, örülnék, ha valami lenne. Mondjuk egy séta a városban, beszélgetés, utána petting
2023. júl. 26. 15:10
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Ennyi infó egyrészt kevés. Másrészt értem én hogy hormonok meg minden, de ha kicsit is rendben van a hölgy fejben akkor abból nem lesz több soha az eddigi baráti viszonynál.

2023. júl. 26. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!