Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem viszolyogtató,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem viszolyogtató, mikor 14 éves kiscsajok arról folytatnak diskurzust, hogy... ki milyen szexuális örömökben részesült a dugópartnerével?

Figyelt kérdés
Nekem ez egy kicsit extrém, hogy nyolcadikosok erről dumálgatnak.
2023. júl. 17. 18:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem azért elég ritka a 14 éves és felnőtt kapcsolat, azok javarészt is tanár és diák közt amelynek korhatára nagyon helyesen 18+ mert 14 éves hatalmi viszony alatt állva nem tud dönteni, sajnos nem veszik komolyan itt.

A másik hogy sok kisebbségi terhes 14 évesen és az apu 18+ ha tiltva lenne a börtön teli lenne.

Harmadrészt amerikai forumon már sokszor látom a 18-23 is pedofilanak van nyilvánitva ha férfi 30-as szóval én maradok biologiai megfogalmazasnal, 14 éves szabályos hiszen orvosi értelemben ivarérett (ezért volt az hogy minden civilizalt orszagban a menstruáció megjöttét megállapították és ez 14 ig mindog megtörténik) de értelmes férfi nem fog kezdeni egy 14 el hiszen más világ nem erkölcsös stb szülő agyonveri, nincsenek egyszinten

2023. júl. 17. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Elég furcsa dolog, de egy csaj írt nekem az első alkalmáról és azon nagyon meglepődtem, szóval bármi megtörténhet.
2023. júl. 18. 10:18
 13/15 anonim ***** válasza:
11.: a pedofil nem életkor miatt pedofil srácok. Ne legyünk már értetlenek. A pedofil az az állat aki olyanra gerjed akinek még nem alakultak ki az elsődleges nemi jegyei. Tehát nem azért gerjed valakire, mert az tőle sokkal fiatalabb. A pedofil az a mocsok aki valóban gyerekekre indul be. Egy 14-15-16 éves lány sokszor vadabb, szexibb külsejű mint egy harminca feleség. Olvassatok utána mielőtt írtok ilyet.
2023. júl. 19. 08:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Sose hallottam még 14 éveseket erről beszélni.
2023. júl. 21. 10:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Miket mondtak?
2023. aug. 3. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!