Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem viszolyogtató, mikor 14 éves kiscsajok arról folytatnak diskurzust, hogy... ki milyen szexuális örömökben részesült a dugópartnerével?
Figyelt kérdés
Nekem ez egy kicsit extrém, hogy nyolcadikosok erről dumálgatnak.2023. júl. 17. 18:43
1/15 anonim válasza:
Természetes hiszen 14 éves korban már minden lánynak megjön, tehát testileg alkalmassá válnak rá.
2/15 anonim válasza:
Ja és az 1950-es évekig teljesen jellemző volt hogy 14-17 évesen már elkeltek a lányok, és a 19 éves már vénlánynak számított
3/15 anonim válasza:
Ha felelősségteljesen csinálják, akkor nem látok benne akkora problémát. Persze simán lehet, hogy érzelmileg még nem annyira érettek rá, de ha nem ártanak se maguknak, se másnak, akkor csinálják.
4/15 anonim válasza:
Ha lenne egy lányom és ezt csinálná akkor felkotnem magam és akkor muszáj is lesz a testéből élnie
5/15 anonim válasza:
Izgalmas téma számukra. Miért kéne öncenzúrázni hétköznapi dolgok miatt? Csak akkor gáz, ha közben kizárnak olyanokat a közösségből, akik valamilyen okok miatt még nem csináltak ennyire szexuális dolgokat. Fiúként sok barátságom szakadt meg ebben a korban, amiért nem tudtam olyan gyorsan alkalmazkodni az ivós-bulizós közösséghez, és a szexualitás téma is írtó kínos volt a zárkózottságom miatt. Nem szívesen lennék olyan társaságban, ahol ekörül forog a társasági élet.
6/15 A kérdező kommentje:
Az a fő bajom benne, hogy sokkoló, hogy mennyien benne vannak ilyenekben, gyakran 18 feletti fickókkal. Amikor én voltam 14, nagyjából max 1-2 csaj volt, akit meghúztak már. (és nem, nem 50 évvel ezelőtt volt)
2023. júl. 17. 19:48
7/15 anonim válasza:
#6 Sajnos sok pedofil kihasználja ezt, hogy 14 év a beleegyezési korhatár, ezért fordul elő, hogy felnőttek is vannak a partnerek közt.
8/15 anonim válasza:
Pedofil az 14 év alattiakra gerjed..
Biologiai értelemben érettek az együttlétre a 14+ évesek...
Amerikában 18 meg nagyon kevés országban a korhatár
EUban 14-16 az elterjedt korhatár
9/15 anonim válasza:
Igaz én fiú vagyok de 13-14 éves korunkban mi is szerettünk volna kb mindenkivel szexuális kapcsolatot létesíteni :D szóval elég álszent lenne ezen viszolyogni. Az hogy nekünk akkoriban nem jött össze, az már más kérdés :D De szerintem természetes dolog hogy a kamaszokat érdekli a szexualitás. Másrészről viszont erről beszélgetni hogy ki mit és hogyan csinált a partnerével, személy szerint gáznak tartom, de hát ezt meg embere válogatja...
10/15 anonim válasza:
#8 Ebben igazad van, viszont egy 14 éves van a legközelebb a gyerekkorhoz, vagyis az érzet ugyanaz, csak sajnos még legális is. Ezt a kiskaput használják ki, hogy 14 felett már efebofíliának hívják, ami hivatalosan nem betegség, pedig a dolog magja teljesen megegyezik a pedofíliával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!