Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem viszolyogtató,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem viszolyogtató, mikor 14 éves kiscsajok arról folytatnak diskurzust, hogy... ki milyen szexuális örömökben részesült a dugópartnerével?

Figyelt kérdés
Nekem ez egy kicsit extrém, hogy nyolcadikosok erről dumálgatnak.
2023. júl. 17. 18:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Természetes hiszen 14 éves korban már minden lánynak megjön, tehát testileg alkalmassá válnak rá.
2023. júl. 17. 18:47
 2/15 anonim ***** válasza:
35%
Ja és az 1950-es évekig teljesen jellemző volt hogy 14-17 évesen már elkeltek a lányok, és a 19 éves már vénlánynak számított
2023. júl. 17. 18:48
 3/15 anonim ***** válasza:
59%
Ha felelősségteljesen csinálják, akkor nem látok benne akkora problémát. Persze simán lehet, hogy érzelmileg még nem annyira érettek rá, de ha nem ártanak se maguknak, se másnak, akkor csinálják.
2023. júl. 17. 18:51
 4/15 anonim ***** válasza:
26%
Ha lenne egy lányom és ezt csinálná akkor felkotnem magam és akkor muszáj is lesz a testéből élnie
2023. júl. 17. 19:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Izgalmas téma számukra. Miért kéne öncenzúrázni hétköznapi dolgok miatt? Csak akkor gáz, ha közben kizárnak olyanokat a közösségből, akik valamilyen okok miatt még nem csináltak ennyire szexuális dolgokat. Fiúként sok barátságom szakadt meg ebben a korban, amiért nem tudtam olyan gyorsan alkalmazkodni az ivós-bulizós közösséghez, és a szexualitás téma is írtó kínos volt a zárkózottságom miatt. Nem szívesen lennék olyan társaságban, ahol ekörül forog a társasági élet.
2023. júl. 17. 19:38
 6/15 A kérdező kommentje:
Az a fő bajom benne, hogy sokkoló, hogy mennyien benne vannak ilyenekben, gyakran 18 feletti fickókkal. Amikor én voltam 14, nagyjából max 1-2 csaj volt, akit meghúztak már. (és nem, nem 50 évvel ezelőtt volt)
2023. júl. 17. 19:48
 7/15 anonim ***** válasza:
47%
#6 Sajnos sok pedofil kihasználja ezt, hogy 14 év a beleegyezési korhatár, ezért fordul elő, hogy felnőttek is vannak a partnerek közt.
2023. júl. 17. 20:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Pedofil az 14 év alattiakra gerjed..

Biologiai értelemben érettek az együttlétre a 14+ évesek...

Amerikában 18 meg nagyon kevés országban a korhatár

EUban 14-16 az elterjedt korhatár

2023. júl. 17. 20:15
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Igaz én fiú vagyok de 13-14 éves korunkban mi is szerettünk volna kb mindenkivel szexuális kapcsolatot létesíteni :D szóval elég álszent lenne ezen viszolyogni. Az hogy nekünk akkoriban nem jött össze, az már más kérdés :D De szerintem természetes dolog hogy a kamaszokat érdekli a szexualitás. Másrészről viszont erről beszélgetni hogy ki mit és hogyan csinált a partnerével, személy szerint gáznak tartom, de hát ezt meg embere válogatja...
2023. júl. 17. 21:18
 10/15 anonim ***** válasza:
43%
#8 Ebben igazad van, viszont egy 14 éves van a legközelebb a gyerekkorhoz, vagyis az érzet ugyanaz, csak sajnos még legális is. Ezt a kiskaput használják ki, hogy 14 felett már efebofíliának hívják, ami hivatalosan nem betegség, pedig a dolog magja teljesen megegyezik a pedofíliával.
2023. júl. 17. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!