Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy lány kezdeményezi az első intim kapcsolatot?
Intim kapcsolat alatt nem feltétlen a szexre gondolok hanem például a pettingre
Mindketten szuzek vagyunk, 19 evesek
Nem úgy tűnik hogy unalmat ébresztett benned a hozzászólás.
Én nem beszélek le senkit semmiről - van valami narratív szépsége annak hogy évekig rosszat kapsz, míg végül felfedezed a jót. Csak nem mindenki vágyik erre a fajta hős útja toposzra a saját életében. Na nekik nem ajánlom a kezdeményezőképtelen szűz tini fiúkat.
Szerinted férfias amit a kérdező fiúja csinál? Melyik része - hogy nem mer, vagy hogy nem akar kezdeményezni?
Annak tükrében hogy mennyien vannak abuzív, lelki roncs, zsákutcába tartó, stb emberekkel, én nem lepődök meg azon sem hogy valakinek épp a szerencsétlen flótás tipus a fétise. Ebből pedig van bőven. Kinek a pap, kinek a papné, ettől szép a világ.
13. Miért fétis a normális emberekhez való vonzódás??
Inkább te vagy egy beteg állat szerintem...
Biztos én is csúnya jelzőkkel dobálóznék lányként, ha nem elégítene ki a muja fiúm. Kívánom találd meg a harmóniát. Vagy intézd el te őt felcsatolhatóssal, én már nem tudom követni a trendeket a poszt-maszkulin randi kultúrában.
15. Nincs párom, de kösz az ötletet!
Merre is laksz? Meglátogatnálak egy felcsatolhatóssal!
U, fizikai erőszakkal való fenyegetés! A feminin vitakultúra utolsó stádiuma, hölgyeim és uraim. Utána a klinikai agyhalál.
Egyetértek. De a kérdező fiúja nem ezt csinálja, hanem... semmit sem. Egy darab kő is megfelel az igazi férfi definíciódnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!