Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszettem neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszettem neki? De akkor miert ilyen fura?

Figyelt kérdés
Tehát haza jottunk magyarba nyaralni, es be kerultem egy tok jo tarsasagba az unokahugom által, tegnap voltam max harmadjara de kb a fél fiúnak tetszettem, tegnap amugy egy uj gyerek is be keveredett kozenk aki amugy csak nekem volt "új" es tok furan viselkedett. Elkezdtunk beszelgetni, mindenki leult o is leult egy helyre, de ugy pont nem lattot engem es át ült velem szembe, ugye Angliába lakok es tudja mar, es igy elkezdi mondani h milyen tisztelettudo lanyok vannak angliaba (amugy meg sose volt xd) meg h magyarba bekepzeltek bunkok a lanyok, elkezdte meselni azt is h az anyja is ott lakot meg ilyenek. Amugy velem volt a legnormalisabb de megis pont velem a leg visszahuzodobb, marmint tobben vagyunk ott lanyok az osszessel hulyul, fogdossak egymast meg ilyenek, velem meg tokre mas, pl hozzam se mert erni. Sőt ha jól tudom meg azt is megtudtam h ez a gyerek nem is nagyon szokott ezzel a csapattal jarkalni Sőt a haverjait is otthagyta miattunk h inkább velunk legyen. meg volt egy olyan beszolasa a lanyokra viccbol, h az egyik 9 eves agyilag a masik 8, bezzeg ram pont azt a kort mondta ami vagyok. Volt olyan h szemeztunk is. aztan egyszercsak ra raktam az egyik lanyra a kezem, es ilyet szol nekem h "elveszed a kezed legyszi" es o rakta oda az ovet, tok fura. Aztan meg volt egy olyan h felelsz v merszeztunk es megkerdezte tole valaki h tetszik e neki az a lany akire ra rakta a kezet a gyerek meg mondta h nem, a lanyon meg látszott h tok szarul esett neki, de aztan meg elkezdett hozzá kozeledni a gyerek, mondta h neki o tetszik, meg h majd irjon ra, pedig amugy tudom jol h nem tetszik neki, de akkor mi ezzel a terve? Olyan is volt amugy h kellet pisilnem es akkor o kerte el a kulcsot, es nyujtottam a kezem azthittem h majd oda adja h kinyissam erre ki nyitotta ő es be is zárta, aztan a kulcsot is vissza vitte. Meg igazabol tenyleg nem szokott ezzel a tarsasaggal jarkalni ez a gyerek, ismerik egymast de nem igazan jarkaltak meg igy együtt, csak azota amiota en is ott vagyok. Lehet amugy csak tobbet gondolok bele a dolgokba nemtudom.
2023. júl. 6. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én felkötném magam ha ilyen ismerkedési kultúra és arcok vennének körbe :D

De látom neked bejön a dolog szóval, gondolom ez a kifordított viselkedési stílus is, talán pont ezért csinálja. Én nem tudom megítélni, mert a történetben kb mindenki fura.

2023. júl. 6. 09:59
 2/3 A kérdező kommentje:
az is furi volt hogy minket haza kisertek a tobbiek, de egymast mar nem.
2023. júl. 6. 10:04
 3/3 anonim válasza:
16%
Lány vagy? Írj privit
2023. júl. 6. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!