Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok ezek után megbízni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok ezek után megbízni a nőkbe ?

Figyelt kérdés

Majdnem 5 évig voltunk együtt barátnőmmel, viszont egyik pillanatról a másikra szakított. Okot nem adott, hirtelen történt , azóta kiderült más pali áll a dologba.

Én vele terveztem el mindent, mindent megadtam neki… és így hátba szúrt … nem bírom feldolgozni az egészet. Azt a sok közös élményt nem tudok elfelejteni. Ha lenne új barátnőm, akkor se tudnék màr így szeretni senkit és ennyit nyújtani mint ebbe a kapcsolatba.. teljesen megtörtem, elment minden önbizalmam is …

Van aki átment hasonlón, azóta milyen ember ? Gondol e még rá stb??

2023. júl. 4. 09:52
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Van hasonló.

Ha nem tudsz mit kezdeni a dologgal, pszichológus segíthet.

2023. júl. 4. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Akkor pasizz. Problem solved.
2023. júl. 4. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
ott a bal kéz, az mindig veled van, soha nem hagy el,
2023. júl. 4. 11:05
 4/8 anonim válasza:
31%
nem is szabad megbízni bennük
2023. júl. 4. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen, nagyon sok ember átesett, és átesik ezen, nap mint nap, köztük én is.

2018-ban történt velem is hasonló, egy év kellett, hogy feldolgozzam azt, ami történt. Én is azt hittem, hogy nem lesz más, és ennyi volt, de most mégis egy boldog párkapcsolatban élek. Ne zárkózz be, mert az csak megnehezíti a dolgot, és ha úgy érzed, hogy beszélgetni szeretnél, keress fel egy pszichológust, hidd el, segít! Nekem is az segített túllenni.

Hogy gondolok-e rá?

Amikor másnaposan úgy érzem, hogy jó lenne hányni egy jót! Mindig segít.

2023. júl. 4. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem te vagy az első. Sőt, eléggé általános, hogy a tini kapcsolatok nem tartanak örökké. Inkább az a ritka, ha együtt maradnak, akik fiatalon jöttek össze.

Szóval ezért kár ennyire kikészülni. És persze nem kell rögtön az összes nőt leírni.

2023. júl. 4. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Ez az a sztori, hogy te vagy a huszonéves pali, ő meg a tizenéves lány?
2023. júl. 4. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Azzal szúrt hátba, hogy már nem akart veled lenni?
2023. júl. 9. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!