Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bírjam válaszra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam válaszra?

Figyelt kérdés
Ráírtam egy csajra hogy lenne kedve beszélgetni. Elég későn válaszolt mondta ne haragudjak de xy dolga volt. Mondtam neki nem gond, és ha már felhozta mondom megragadom az alkalmat és kérdezek. Kérdeztem egy ártalmatlan kérdést azzal kapcsolatban amit mondott és azóta nem is válaszol. Ma ráírtam hogy jóreggelt, nem válaszolt. Elegem lett és megkérdeztem hogy most mégis mi van? Erre se válaszolt...
2023. júl. 2. 18:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Le lehet pontozni, szerintem jobb egy balhé, mint egy sunyulás.
2023. júl. 2. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 1 napot?? Van barátom aki nem válaszol ennyi ideig, pedig vele már jóban vagyunk pár éve
2023. júl. 2. 21:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha már válaszra kell bírni, az rég rossz.

Szerintem vedd űgy, hogy vége, ha érdekeleted volna válaszolt volna.

Megnézte az üzeneteidet?

2023. júl. 2. 21:19
 14/16 anonim válasza:
38%
Ehhez hozza kell szoknod, mind ezt csinalja, egy darabig erdekled aztan leszar. Max a ronda lanyok akiknek nem ir senki, azok fognak veled rendszeresen irkalni. Ha szebb csajtol akarsz valamit, akkor minel gyorsabban a talira kell terni aztan eloben van egy eselyed meggyozni hogy erdekes vagy.
2023. júl. 2. 21:28
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

"Ha szebb csajtol akarsz valamit, akkor minel gyorsabban a talira kell terni aztan eloben van egy eselyed meggyozni hogy erdekes vagy."

Szerencsétlen csókánál ez még fel sem merül, hiszen nem válaszol.

2023. júl. 2. 21:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem bírom a nyomulós embereket. Van, hogy én sem válaszolok napokig, és az több mint 1. De én általában szoktam utána. Én adnék neki 1 hetet, utána elengedném.

Sokaknak egyszerűbb ghostingolni, és valahol megértem. Ismerkedtem egyszer valakivel és mikor mondtam hogy nem, nem szeretnék tovább ismerkedni akkor kb. 5 órás procedura volt, ha nem több. Ez alapján nem lehet tudni milyen a másik.

Másrészről meg nem jó, mert a másikban kérdések maradnak. És mégis csak egy goromba módszer.

2023. júl. 2. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!