Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akivel most kicsit összekaptunk és alapból is alig ír vissza most pedig kb 2 perc alatt válaszol. Én is hagyjak időt a válaszra hátha érdekesebb leszek számára? 16L
Figyelt kérdés
2019. aug. 6. 11:29
1/2 anonim válasza:
Ha taktikázni akarsz akkor csinálhatod azt hogy max napi 20 percet beszéltek aztán hagyod. Ha pedig látod hogy ebből komoly kapcsolat lesz akkor meg lehet többet is. Csak ne lássa azt hogy te húúú de rá érsz.
Én régebben ezt csináltam, de ma már annyira elfoglalt vagyok ha akarnám se tudnék olykor többet, max este.
2/2 yudiol328 válasza:
Azért ir egyböl vissza mert vitatkoztok? és attól hogy adsz neki idöt a válaszra mitöl leszel érdekesebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!