Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá az osztálytársamra?
Még suliidőben ráírtam egyszer, utána évzáró után megkérdeztem hogy milyen lett a bizonyítványa... Aztán elkezdtünk beszélgetni kicsit hogy milyenek a tanárok meg stb. Ilyes sulis dolgokról. És ahogy beszélgettünk nem akartam ilyen needynek tűnni vagy nem tudom minek hívják ezt. Már jó pár sor óta ugyanarról beszéltünk és írt külön 3 sort aminek annyi volt a lényege hogy "végre vége a sulinak és megcsináltunk ezt is stb" gondoltam már semmi mondanivalója nincs ezért hagytam pár percig (nem néztem meg) és utána megnéztem és annyit írtam hogy "így van ahogy mondod". És erre nem válaszolt, mert nyilván erre mit lehetett volna.
Most hogy írjak rá a semmiből így nyáron? Suliban se beszéltünk mert mindketten visszahúzodóak vagyunk. Ja meg lehet hogy van már pasija is.
beszélgetni, barátkozni
lehet megismerem és nem is lesz szimpi
"végre vége a sulinak és megcsináltunk ezt is stb" gondoltam már semmi mondanivalója nincs ezért hagytam pár percig (nem néztem meg) és utána megnéztem és annyit írtam hogy "így van ahogy mondod".
Ezt miért kellett? Hozhattál volna fel másik témát, megkérdezhetted volna zavarod e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!