Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Szoval arrol van szo hogy van egy srac aki egesz tanevben kb december eleje ota hulyit es bolondit hogy en kellek neki,most meg eljottunk nyari szunetre es ma volt bent a varosban valami buli,en pont ma nem voltam ott es kb 11 ora korul este nezem es egy full masik csaj csinalt a telojaval kepet es o ezt ugye ki it tette mert hat miert is ne, megjelolte es ket emojit irt oda (ezeket💋✌️),a masik storyaban pedig a csajnak a storya volt hogy a csaj telojaval csinalt magarol ugye kepet es a csaj is kitette(remelem ertitek).

Szerintetek ez jelent valamit? Egyutt vannak? Vagy kavarnak?

Egesz evben bolonditott es oszinten elegge kotodok mar hozza es szeretem(nem voltunk hivatalosan egyutt)

2023. júl. 1. 02:02
 1/9 A kérdező kommentje:

Lanyok ti mit tennetek a helyembe? Ez utan is hagynatok hogy a pali tegye nektek magat hogy ti kelletek neki azon az alapon hogy biztos csak baratok?

Vagy csak hagynatok a gexibe a palit es vege mindennek?

2023. júl. 1. 02:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Oszinten megmondom en rohogtem rajtuk,szanalmas a pali hogy engem bolondit a suliba itt meg mas csajnak teszi az agyat,de majd meglassa mit veszitett.
2023. júl. 1. 02:12
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Nem röhögtél te. Csalódtál.

Van ez így.

Nyilván több lánnyal flörtöl, nem csak veled.

Ezt nevezik csajozásnak.

Gyerek még. Kinövi.

2023. júl. 1. 03:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy látja meg, hogy “mit veszitett”. Nem érdekli, nem célja a tartós kapcsolat. Buli és csajok. Biztos most a bulin az adott lánnyal összekavarodott. Az is lehet, hogy futnak egy ideig. Aztán jön más, vagy közben is van más is.

Felejtsd el. Éld a magad életét.

2023. júl. 1. 03:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom,nem nezem ki pont belole hogy ilyen lenne.Nem tudom rola elkepzelni hogy tipik az a csajozos fboy aki minden heten mas csajt szedit.
2023. júl. 1. 05:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Pedig mint láthatod, de. Egyébként #3-asnak van igaza. Te nem kinevetted, nem gondoltad hogy szánalmas, és kifejezetten érdekel téged hogy mi van vele. Ő viszont most röhög a markába, hogy mégegy lányt megszivatott. Az ilyenekbe alapjáraton nem kéne belemenni.

Amúgy hány éves vagy, 13?

2023. júl. 1. 07:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Te magad írtad, hogy bolondít...ez is ennek a része.
2023. júl. 1. 10:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
De nekem valami nem tiszta, te nem akartál vele összejönni eddig? Mert a leírás alapján ez jön, akkor meg mi közöd ha más csajjal van? Senki se fut olyan lány után aki nem akar 1-ről, 2-re lépni. Viszont egyetértek az előzőekkel is nagyon fiatal lehetsz, ilyenkor még nem ér semmit ez hogy megláSSa (jó isten leírni is fáj) hogy mit veszít.
2023. júl. 1. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok együtt ő meg szeretné ha valaki megfogná a fark@t végre. Te meg nem vagy ott a buliban, jelentkező meg akadt. Miért vagy kiakadva?
2023. júl. 2. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!