Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miert lehet?

Figyelt kérdés

Sosem volt szerencsem a pasikkal sajnos es a mostani baratom mellett aludva mar tobbszor is almodtam azt hogy eroszakos velem. Ilyenkor fel is kelek es o is meg szokta kerdezni, hogy mit almodtam, ilyenkor ugy sajnalom ot, semmikepp nem akarom neki elmondani

De ennek lehet jelentosege?

2023. jún. 28. 01:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak álom? Vagy vele kapcsolatban volt erőszakos dolog? Ha volt, AZONNAL HAGYD EL! De ha tényleg csak álmodban, akkor szerintem mondd el neki nyugodtan mit álmodtál, megbeszélitek. És lehet ha kiadtad magadból, már az álmodban sem lesz hasonló:)
2023. jún. 28. 04:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmi jelentőssége, ez csak egy félelem kivetülése az álmaidban.
2023. jún. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!