Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam a párom?
Figyelt kérdés
Olyan nevet szeretnék ami ezekhez kapcsolodik....
●Gyűrűk ura(ez a kedvenc ,,film sorozat"-a )
●Imádja a videó játékokat mint egy kis aranyos 13 éves😊
●Kicsit duci ,de nem nagyon!
●Mókus (hosszú történet de szemüveg nélkül kis aranyos mókus buksia van)
●Viszont az ilyen nevek ,hogy f@szopó,csicska ,stb....
Nekem nem jönnek be de várom szeretettel a tippeket.
2023. jún. 17. 15:48
11/32 A kérdező kommentje:
Eddig a tobbi hasonlo kerdest olvasva van akik tenyleg ezeknek hivtak egymast...
2023. jún. 17. 21:04
13/32 anonim válasza:
Szerintem troll válaszolók voltak mert ilyen csak a leg különleges esetekben (nem jó esetekben) történhet. :D egyébként a 10-eshez hasonlóan nekem is ez lett volna a második kérdésem. 9-es voltam.
15/32 anonim válasza:
Mókusa, ha már tényleg hasonlít egy mókusra:D
18/32 anonim válasza:
Feldobtad az estém Xd elkelepzeltem, hogy vki f@sszopo csicskanak hívja a párját
De ezek a válaszok se semmik xd
20/32 anonim válasza:
Nálam szakításra ok, ha nem a nevemen szólít. 29 éves vagyok, ne akarjon engem senki üngyi-büngyizni. Ha meg képtelen a nevemet megjegyezni, akkor az súlyos kérdéseket vet fel (Az előző barátjával kever össze, vagy azzal, akivel engem csal meg, most? Esetleg demencia huszonévesen? És hasonlók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!