Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sok az egyedülálló nő?
Figyelt kérdés
Miért olyan nehéz pasit szerezni? Nem kellenek senkinek a nők?2023. jún. 14. 14:57
1/7 anonim válasza:
csak az egyedülálló aki ronda és/vagy nagyon válogatós és/vagy nem mer kezdeményezni.
2/7 anonim válasza:
Én fordítva látom. Magyarországon kevés a "jó" férfi. Értem ezalatt jóképű, jól képzett, jó exisztenciájú, intelligens, nem önző és beképzelt, nem iszákos, és nincs sörhasa, meg nem kövér. Ezért nem kellenek sok nőnek. Ma már a nők önállóan, egyedül is megállnak a lábukon, ha nem találnak magukhoz illő partnert, inkább várnak még.
3/7 anonim válasza:
Mert nem állunk össze akárkivel. Ha olyan nincs, aki megfelelne, akkor nem kell bármilyen jöttment "csak legyen" alapon, hanem inkább maradunk egyedül.
4/7 A kérdező kommentje:
Vagy inkább leszbikusok lesztek?
2023. jún. 14. 16:09
5/7 anonim válasza:
#4 egyedülállónak lenni teljesen független az orientációtól. Egy leszbikus nő is lehet szingli, de amúgy a vonzalom nem tudatos döntés eredménye.
6/7 anonim válasza:
Mert a férfiak többsége szexista, anyapótlékot keres, ronda stb. Az én esetem: nekem a koreai, japán, kínai HELYES férfiak jönnek be. Amíg nem utazok el az egyik országba, addig szingli maradok.
7/7 anonim válasza:
Nem tartom magam csúnyának vagy butának, de azért valljuk be, a legtöbb férfi nem akar komolyat bármilyen mesét ad elő hogy jajj lehet komolyabb is ha úgy alakul. Tökre jó életem van, mindenem megvan ami kell (nem vagyok luxuspicsa és nem is szálltam el), ezeket örömmel osztom meg az adott párommal is, valahogy mégis inkább komolytalanra kellenék a férfiaknak, illetve válogatós is vagyok, mert iszonyatosan sok igénytelen pasi van. Lehet hogy én választok rosszul, vagy nem tudom, de magam is tapasztaltam hogy nehéz egy JÓ kapcsolatot összehozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!