Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jön rám ilyen hülye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön rám ilyen hülye érzés este?

Figyelt kérdés

Ilyen magányos szar érzés kap el, de nem tudom leírni. Ilyen kissé "félelmetes" nem tudom, mintha nem lennék biztonságban. Szinte már szorongás.

18 éves vagyok és sosem voltak nagyon közeli barátaim, párkapcsolatom se. Ez ezért lehet? Nektek volt ilyen? Mit ajánlotok?...

2023. jún. 13. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Lehetséges, hogy érdemes lenne ezzel megkeresni egy szakembert, pszichológust.
2023. jún. 13. 22:09
 2/9 A kérdező kommentje:
De miért? Szerintem nem oldaná meg ha beszélgetek vele.
2023. jún. 13. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy rájönnél, hogy mi okozza, és akkor meg tudnád oldani
2023. jún. 13. 22:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Amit írtam, az okozza.
2023. jún. 13. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Ha tudod, hogy mi okozza, miért tetted fel a kérdést?
2023. jún. 13. 22:20
 6/9 A kérdező kommentje:
" Nektek volt ilyen? Mit ajánlotok?..."
2023. jún. 13. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Pszichológust ajánlunk, merthogy erre való. Ha a fogad fáj, arra meg fogorvost ajánlunk. Nem "szinte már szorongás", hanem szorongás. Nem "beszélgetsz vele", beszélgetni a sarki fűszeressel kell, hanem tudatosan tervezett terápiát folytat veled. Akarod, hogy élvezetesebb, vidámabb, társaságibb legyen az életed, vagy jó ez a besavanyodás: ez a kérdés.
2023. jún. 13. 23:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem a szüleiddel élsz már?
2023. jún. 14. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
19%
Azért mert kell neked egy fiú, itt lesz sok jelentkező 19f
2023. jún. 14. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!