Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után normális lefeküdni a pároddal?
Mi 1.5 hónapot vártunk a barátnőmmel (ő is szűz volt és első kapcsolata)
6 hónap után már gatya lenne nekem
Nincs olyan, hogy "normális", ez az adott pártól függ. Nekem is első kapcsolat, a barátom kb. 2 hónap után készen állt volna, 6 hónap után mentem bele, utólag mondta, hogy 1 év határidőt adott nekem :D Viszont egy percig nem hidegült el. Nem bántam meg egyébként, de annyira nem vágytam rá.
A ti esetetekben mindenképp megbeszélném, mert az nagyon nem jó, ha elhidegül, ezek szerint teljesen másak az igényei.
Attól is függ, hogy szexen kívül csinaltok e bármi másat. Orális örömök, kézzel kiveri neked vagy sem?
Mert ezekkel kell kezdeni
Szerintem ez nem kellene hogy baj legyen. Hiába mond bárki bármit, aki szeret és tisztel megérti. Végülis van köztetek intimitás. Mi a barátommal majdnem 2 évet vártunk, mondjuk elsők voltunk egymásnak(tudom, ez kicsit drasztikus így, de köztünk is volt addig egyéb, és teljesen okés így minden)
Ha nem áll készen valaki, nem áll készen. Lehet éppen 20-25 éves is. Mondjuk az is igaz, hogy néha kell egy kis löket, és rögtön úgy érzed készen állsz.
Én akibe szerelmes voltam azt nem akartam megfektetni csak vele akartam lenni, kézenfogva sétálni, csókolózni.
Aki csak tetszett azt viszont nagyon meg akartam dugni.
A kettő nekem nem ugyan az.
Akibe szerelmes vagyok annak a lelkét is szeretem és őszintén érdekel minden, a gondolatai is.
Sok olyan tetszik rajta pl figai, a hangja , a stílusa ami nem a szexel kapcsolatos mint pl mell , fenék .
Tudom biztos furcsa vagyok, de én ilyen vagyok.
Amúgy nekem mindenben a 3 hónap vált be.
Aki viszont "csak" tetszik ott a,szex motivál. Tetszik a teste, a kinézete és emiatt kívánom viszont a lelke nem igazán fogott meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!