Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Nem tudom kamu-e vagy csak, mert nagyon fiatal vagy, vagy nagyon naiv, de a világ sajnos vagy nem sajnos ilyen.
Fiatal lány gondolom jól néz ki és tudja is magáról. A férfiaknak meg ez bejön. Ébredezik benne a szexualitás. Hidd el sokkal több csaj is megtette volna ezt csak nem mindenkinek van annyi önbizalma.
Felnőtt fejjel ez a viselkedés egyébként baromi gáz. Egyrészt magukban gázosnak tartják a kiscsajt és pontosan tudják mennyire naiv és mennyire könnyű lenne megdönteni.
Másrészt felnőttként etikátlan adni alá a lovat és nem leállítani. Harmadrészt meg undorító ha a másiknak van párja.
Amúgy nem rosszból de katonákról sok jót (tisztelet a kivételnek) viselkedés szempontjából nem sok jót hallottam.
Szóval lehet rá mondani, hogy ribis, valami otthon sztem az ilyen lányoknál nem okés, komplexus gyerekkorból vagy valami. De sok ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!