Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miről szoktatok beszélni ha megláttok az utcán egy szép lányt?
Figyelt kérdés
Állandóan az van hogy megyek az utcán és néznek rám és látom hogy beszèlgetnek és mosolyognak. Kíváncsi lennék ilyenkor miket beszèlnek.2023. máj. 30. 18:17
2/18 anonim válasza:
Azt mondják "hehe, naaaa, megy a fütyitorna, ha hazamentem, megy a fütyitornaaaaa!"
3/18 anonim válasza:
Ez van ha csinos vékony szép lánynak születsz. Ha nem tetszik, öltöz hosszabb ruhákban.
4/18 anonim válasza:
Magát a csajt csak akkor szoktuk kibeszélni a barátaimmal, ha màr elhagytuk.
5/18 anonim válasza:
mindig gyakorikérdésekről szooktam kérdezni
6/18 anonim válasza:
Le lettem pontozva, márpedig úgyis erre megy ki a játék, végül egy jó nagy élvezés lesz belőle otthon. Ez van. Lehet szeretni, nem szeretni.
7/18 anonim válasza:
arról hogy milyen pózokban baxnám meg
8/18 anonim válasza:
Pedig ehhez hozzá kell szoknod, mert életed végéig így lesz szép-vékony lányként
9/18 anonim válasza:
Annyit beszélünk a lányról hogy "te is látod ugye?", vagy ha többen vannak akkor kinek melyik tetszik. De persze ez nem minden esetben van így, csak néha ha olyan kedve van valakinek. Nem kell belelátni azért sokmindent.
10/18 anonim válasza:
A lányról semmit,ezt te beszéled be magadnak hogy mindenki rólad beszél miután elmennek melletted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!