Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak kihasználnak a nők? Lányok meg tudnátok ezt mondani nekem?
12-es srác vagyok, több lánnyal is beszélgettem már tök jókat, úgy hogy ők kezdeményeztek általában, vagy én rájuk írtam aztán abbamaradt és hónapokra rá vagy évekre rá írtak ők.
Most elég sok ilyen eset történt, de a mai eset miatt elég szomorú vagyok.
Na tehát a lényeg hogy rám írnak, érdeklődnek, hangüzeneteket küldenek, képeket, megkérdezik hogy néznek ki, valaki megkérdezte azt is hogy mi a baj vele, mit tudom én, a lényeg hogy érdeklődést mutatnak felém. Szíveznek, jó éjt, jó reggelt üzenetek meg minden.
De aztán a végén mindig kiderül hogy minden csak azért történt mert a pasijukkal összevesztek, részegre itta magát a csávó és nem foglalkozik vele, bulizik vagy akármi más, tehát éppen nem volt más.
Aztán meg sem mondják hogy van barátjuk, pedig számtalan alkalmuk lett volna. Aztán eltűnnek vagy valami. Mindig kiderül hogy ez történik.
Miért csak kihasználnak? És tök fura hogy velem mindig ez történik. Vagyis nagyon sokszor.
12.-es vagy 12 éves vagy? :)
Am. mind1.
A lényeg az, hogy azért, mert mindig ugyanazokat a típusú lányokat akarod felszedni.
Keress normálisabbakat, akik mondjuk nem olyan dekoratívak, de viszont rendesek..
Kihagytam egy pontot, de nagy dolog.
Még ha közvetlen a második sorodban nem olvastam volna azt hogy "Am. mind1." akkor még talán megköszöntem volna. Más szemébe a szálkát is...
Mert nem ismered az értékelemzés módszerét és a kérdezés tudományát, valamint a szemponttant.
Sajnos nem oktatják a droid képzőkben.
Azért vernek át a lányok, mert magad sem tudod, hogy mit akarsz.
Valamint a testiség és az érzelmei vezérelnek a józan ész, értékvezérelt gondolkodás, önismeret helyett.
Kedves Kérdező!
Ne haragudj, de én tök normális választ adtam neked! (3-as vagyok)
Az, hogy te ezen így felhúztad magad viszont azt bizonyítja, hogy beletrafáltam az igazságba másrészt meg azt, hogy a stílusod és a sértődékenységed alapján nem is érdemelsz jobbat, ezért kapod ezeket a lányokat...
3-as tényleg rendes választ adott, és egyébként még igaza is van a helyesírást illetően.
igaz, hogy dátumoknál nem kell pontot rakni, viszont ilyenkor igen.
na de ez tényleg csak részletkérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!