Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak kihasználnak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak kihasználnak a nők? Lányok meg tudnátok ezt mondani nekem?

Figyelt kérdés

12-es srác vagyok, több lánnyal is beszélgettem már tök jókat, úgy hogy ők kezdeményeztek általában, vagy én rájuk írtam aztán abbamaradt és hónapokra rá vagy évekre rá írtak ők.

Most elég sok ilyen eset történt, de a mai eset miatt elég szomorú vagyok.

Na tehát a lényeg hogy rám írnak, érdeklődnek, hangüzeneteket küldenek, képeket, megkérdezik hogy néznek ki, valaki megkérdezte azt is hogy mi a baj vele, mit tudom én, a lényeg hogy érdeklődést mutatnak felém. Szíveznek, jó éjt, jó reggelt üzenetek meg minden.

De aztán a végén mindig kiderül hogy minden csak azért történt mert a pasijukkal összevesztek, részegre itta magát a csávó és nem foglalkozik vele, bulizik vagy akármi más, tehát éppen nem volt más.

Aztán meg sem mondják hogy van barátjuk, pedig számtalan alkalmuk lett volna. Aztán eltűnnek vagy valami. Mindig kiderül hogy ez történik.

Miért csak kihasználnak? És tök fura hogy velem mindig ez történik. Vagyis nagyon sokszor.

2023. máj. 29. 23:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ami azt illeti, én lányként tapasztalom ugyanezt sokszor. Elcseszett generáció, folyamatos rohanás, hamis érzelmek.. Szerintem ezek a legfőbb okok. Tényleg rengeteg ilyen emberrel lehet találkozni. Akkor van baj ha nagyon beleéled magad, hogy lehet valami komolyabb.
2023. máj. 30. 04:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Innentől kérdezz rá még az elején, hogy van-e párjuk és annak tükrében haladj tovább a beszélgetéssel.
2023. máj. 30. 05:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

12.-es vagy 12 éves vagy? :)

Am. mind1.

A lényeg az, hogy azért, mert mindig ugyanazokat a típusú lányokat akarod felszedni.

Keress normálisabbakat, akik mondjuk nem olyan dekoratívak, de viszont rendesek..

2023. máj. 30. 09:38
 4/10 A kérdező kommentje:

Kihagytam egy pontot, de nagy dolog.

Még ha közvetlen a második sorodban nem olvastam volna azt hogy "Am. mind1." akkor még talán megköszöntem volna. Más szemébe a szálkát is...

2023. máj. 30. 10:18
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
#4 Kérdező, te írtad jól. Dátumoknál is azt írjuk, hogy május 12-én, nem pedig május 12.-én.
2023. máj. 30. 12:21
 6/10 anonim válasza:
100%

Mert nem ismered az értékelemzés módszerét és a kérdezés tudományát, valamint a szemponttant.

Sajnos nem oktatják a droid képzőkben.

Azért vernek át a lányok, mert magad sem tudod, hogy mit akarsz.

Valamint a testiség és az érzelmei vezérelnek a józan ész, értékvezérelt gondolkodás, önismeret helyett.

2023. máj. 30. 13:07
 7/10 A kérdező kommentje:
5# akkor pontozd le a 3-ast. Itt idétlenkedik. Vagy valaki jelentse be hogy haszontalan kötekedő válasz. Én nem tudom sajnos mert kicsi a szintem.
2023. máj. 30. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne haragudj, de én tök normális választ adtam neked! (3-as vagyok)

Az, hogy te ezen így felhúztad magad viszont azt bizonyítja, hogy beletrafáltam az igazságba másrészt meg azt, hogy a stílusod és a sértődékenységed alapján nem is érdemelsz jobbat, ezért kapod ezeket a lányokat...

2023. máj. 31. 10:42
 9/10 anonim ***** válasza:

3-as tényleg rendes választ adott, és egyébként még igaza is van a helyesírást illetően.

igaz, hogy dátumoknál nem kell pontot rakni, viszont ilyenkor igen.

na de ez tényleg csak részletkérdés

2023. máj. 31. 12:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert hagyod. Neked elég az, hogy egy lányt érdekelsz, "ja jó, akkor beszélgessünk vele, hátha lesz valami", és mindig belefutsz az ilyenekbe. Ezért nem kell egy nap ismeretség után valakinek azt írni, hogy "Szeretlek!". Az ilyenektől égnek áll a hajam. Legyél egy kicsit elérhetetlen, és akit valóban érdekelsz, az küzdeni fog érted. Akit meg nem, akkor teljesen mindegy.
2023. máj. 31. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!