Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes ismerkedni vele ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ismerkedni vele ha a szomszédom és 5 évvel fiatalabb? 21f

Figyelt kérdés

A lány 16-17 lehet, de semennyire nem ismerjük egymást. Egy ikerházban élünk, én születésem óta élek itt, ők 10 éve költözhettek ide durván. Egyébként külsőre aranyos lánynak tűnik és ő is szokott figyelni alkalmakkor, amikor néha találkozunk (pl a közös főbejáraton megyek be és nem a garázson keresztül).

Elsősorban a saját korosztályomban keresek, de türelmes vagyok és úgy gondolom akadnak érettebbek abban a korban is. Akinek esetleg van tapasztalata, szerintetek érdemes vagy még nagyon tinik ilyenkor még?

2023. máj. 21. 01:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Majd kiderül, hogy 13-14.
2023. máj. 21. 01:01
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Meg majd kiderül hogy nem is lány :DDD
2023. máj. 21. 01:41
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Majd ha osszeveszel majd jo lesz mindennap latni :D
2023. máj. 21. 01:44
 4/14 anonim válasza:
17%

"Akinek esetleg van tapasztalata, szerintetek érdemes vagy még nagyon tinik ilyenkor még?"

Komoly kapcsolat esélytelen de megdugni jó lehet.

2023. máj. 21. 02:35
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
A huszas éveinkben öt év korkülönbség még szakadék tud lenni.
2023. máj. 21. 05:03
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Arra gondolj, ha jartok mondjuk egy evig, aztan o meggondolja magat, es te akkor is latod majd nap mint nap, amint hazajon az uj baratjaval, vagy te dobod ot, de minden nap latnod kell.
2023. máj. 21. 06:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálni meg lehet, főleg akkor, ha esetleg tervben van, hogy nemsoká elköltözöl. Egyéb esetben nem annyira javasolnám, bár ha hajt a véred, akkor mindegy, hogy mit javaslok.
2023. máj. 21. 07:34
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
Most tegyük félre hogy egyrészt nagyon kislány hozzád, de ebben a korban egy kapcsolat szinte sosem tart sokáig.. Utána jó lesz mindennap találkozni :D de ha csak bepróbálkozol és elutasít, na az is épp elég kínos utána.
2023. máj. 21. 08:15
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
21 évesen nem 5 évvel fiatalabb épphogy középiskolás kislányokkal kéne ismerkedni. Minimum 17–18, igen, ilyen korban 1-2 év plusz is rengeteget számít.
2023. máj. 21. 09:08
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Én még a harmincas éveim közepén is ismerkedtem 16-17 éves lányokkal, volt is komolyabb, hosszabban tartó, tartalmas kapcsolatom belőle, nem is egy. Mielőtt megkapom a szokásos dumát, a saját korosztályomnál is bőven volt sikerem, két cégem volt, egyetemen oktattam, 50 országban jártam már, stb.

Én azt gondolom hogy aki szerint a 16-21 egy áthidalhatatlan nagy szakadék, az tökhülye. :D Kábé minden második párkapcsban van ennyi manapság.

Szerintem próbáld meg, kérdező, különben bánni fogod, és ez szuper lehet, ha tudjátok kezelni a potenciálisan furcsa szitukat. :) Ne hallgass a károgókra. Sok sikert!

2023. máj. 21. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!