Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ismerkedni vele ha a szomszédom és 5 évvel fiatalabb? 21f
A lány 16-17 lehet, de semennyire nem ismerjük egymást. Egy ikerházban élünk, én születésem óta élek itt, ők 10 éve költözhettek ide durván. Egyébként külsőre aranyos lánynak tűnik és ő is szokott figyelni alkalmakkor, amikor néha találkozunk (pl a közös főbejáraton megyek be és nem a garázson keresztül).
Elsősorban a saját korosztályomban keresek, de türelmes vagyok és úgy gondolom akadnak érettebbek abban a korban is. Akinek esetleg van tapasztalata, szerintetek érdemes vagy még nagyon tinik ilyenkor még?
"Akinek esetleg van tapasztalata, szerintetek érdemes vagy még nagyon tinik ilyenkor még?"
Komoly kapcsolat esélytelen de megdugni jó lehet.
Én még a harmincas éveim közepén is ismerkedtem 16-17 éves lányokkal, volt is komolyabb, hosszabban tartó, tartalmas kapcsolatom belőle, nem is egy. Mielőtt megkapom a szokásos dumát, a saját korosztályomnál is bőven volt sikerem, két cégem volt, egyetemen oktattam, 50 országban jártam már, stb.
Én azt gondolom hogy aki szerint a 16-21 egy áthidalhatatlan nagy szakadék, az tökhülye. :D Kábé minden második párkapcsban van ennyi manapság.
Szerintem próbáld meg, kérdező, különben bánni fogod, és ez szuper lehet, ha tudjátok kezelni a potenciálisan furcsa szitukat. :) Ne hallgass a károgókra. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!