Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiú és én is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú és én is tetszem neki, de túl messze lakunk egymástól és nem találtuk meg egymást sehol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Ezt hogy érted? Hol nem találtátok meg egymást? Valami konkrétabbat írjál már, mert ebből így nehéz kiindulni.
2023. máj. 14. 18:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi azt hittem egyértelmű. Snap, Messenger, Insta.
2023. máj. 14. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Tetszetek egymásnak de fogalmatok nincs róla kik vagytok?:)

Akkor honnan tudod, hogy tetszel neki?:)

2023. máj. 14. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudjátok egymás nevét? Mert akkor elég valószínűtlen, hogy nem találjátok egymást név alapján sehol...
2023. máj. 14. 20:24
 5/9 Fibi_b válasza:
73%
Hát attól függ. Ha nagyon szereted és nem csak mer szimpin néz ki, akkor keresd jobban, de ha annyira nem is ismered akkor hagyd a francba mert nincs szerintem jövője a dolognak.
2023. máj. 16. 17:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik
2023. máj. 16. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne hogy az ilyen oldalakon fent van?
2023. máj. 19. 04:05
 8/9 Aardvark válasza:

Ha nagyon tetszik, akkor nyilván láttad valahol. Gondold végig, miként lehetne megismételni a találkozást. Remélhetőleg, nem egy temetésen láttad, és nem kell emiatt eltenned az elhunyt testvérét vagy párját, hogy újra megjelenjen!

Mindenesetre gyűjts bátorságot, és legközelebb ne hagy elslisszolni a lehetőséget. A lányok is kezdeményezhetnek.

2023. máj. 19. 07:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Jó köszi
2023. máj. 19. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!