Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnàtok? Furcsa lenne feloldani?
Az exemmel már pontosan 1 éve hogy szakítottunk és azóta mindkettőnknek van új kapcsolata.
Viszont amikor elváltak útjaink kérte hogy én tiltsam le őt mindenhol mert amúgy nézegetné az oldalam nem tudna máshogy túllépni rajtam. Letiltottam minden létező platformon. Viszont ismerősöktől tudom, hogy nagyon flexelget az életével és azon gondolkoztam, hogy feloldom, lássa ő is hogy nem csak neki jött be az élet hanem nekem is. Viszont elég gyerekesnek érzem ezt az egészet. Illetve ismerem annyira hogy képes lenne rám írni miért oldottam fel. Arra pedig nem tudnám azt mondani hogy véletlenül. Mert senki se hinné el.
Mielőtt valaki félre értene én csak azt akarom hogy lássa mennyire boldog vagyok es hogy mástól megkaptam azt a törődést amit tőle sose. Nagyon nagyok sok szart kaptam tőle és vissza akarom adni neki ezáltal hogy lássa én is jól vagyok es nem csak ő.
Lényeg annyi hogy ha esetleg rám is írna mit tudnék neki mondani? Miért lett feloldva?
A bosszú nem megoldás, ne tedd.
Különben meg ha annyira boldog lenne, nem
kellene "flexelnie".
Ha meg neked jött be az élet, akkor meg nem mindegy mit gondol?
Ha rád ír bemásolod ezt, és meg is vagy.
“ akarom hogy lássa mennyire boldog vagyok es hogy mástól megkaptam azt a törődést amit tőle sose. Nagyon nagyok sok szart kaptam tőle és vissza akarom adni neki ezáltal hogy lássa én is jól vagyok es nem csak ő.”
Utána mehet rá újra a tiltás.
Ne haragudj, de ez eléggé gyerekes.
(És szerintem, ha te is túlléptél volna rajta teljesen, akkor pont nem érdekelne, hogy mutogasd neki milyen jól megvagy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!