Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnàtok? Furcsa lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnàtok? Furcsa lenne feloldani?

Figyelt kérdés

Az exemmel már pontosan 1 éve hogy szakítottunk és azóta mindkettőnknek van új kapcsolata.

Viszont amikor elváltak útjaink kérte hogy én tiltsam le őt mindenhol mert amúgy nézegetné az oldalam nem tudna máshogy túllépni rajtam. Letiltottam minden létező platformon. Viszont ismerősöktől tudom, hogy nagyon flexelget az életével és azon gondolkoztam, hogy feloldom, lássa ő is hogy nem csak neki jött be az élet hanem nekem is. Viszont elég gyerekesnek érzem ezt az egészet. Illetve ismerem annyira hogy képes lenne rám írni miért oldottam fel. Arra pedig nem tudnám azt mondani hogy véletlenül. Mert senki se hinné el.

Mielőtt valaki félre értene én csak azt akarom hogy lássa mennyire boldog vagyok es hogy mástól megkaptam azt a törődést amit tőle sose. Nagyon nagyok sok szart kaptam tőle és vissza akarom adni neki ezáltal hogy lássa én is jól vagyok es nem csak ő.

Lényeg annyi hogy ha esetleg rám is írna mit tudnék neki mondani? Miért lett feloldva?

2023. máj. 13. 15:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Zavaros ez a sztori kislányom. Ne oldd fel és növessz agyat!
2023. máj. 13. 15:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
"Viszont elég gyerekesnek érzem ezt az egészet" - Jól érzed, felesleges belemenni ilyenekbe. Amúgy ebből látszik, hogy ő túllépett rajtad, te pedig még nem teljesen, mert ő elvan a saját életével és nem foglalkozik a másikéval.
2023. máj. 13. 15:53
 3/14 A kérdező kommentje:
Részleteket nem írtam, egyáltalán nem lépett rajtam túl egyébként, mert folyamatosan rólam van szó. De most nem akarok itt belemenni pontosan a részletekbe. Azért lehet zavaros az elsőnek. De köszönöm a “megtiszteltetést” hogy agyatlannak nézel. Kulturáltan is le lehet írni egy véleményt még akkor is ha szerinted hülyeség vagy hülye vagyok.
2023. máj. 13. 16:13
 4/14 A kérdező kommentje:
De megfogadom ezeket a tanácsokat. Eddig is úgy gondoltam, hogy hülyeség belemenni mégis tényleg zavar az ami van és hogy még most is én vagyok nála a téma.
2023. máj. 13. 16:16
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

A bosszú nem megoldás, ne tedd.

Különben meg ha annyira boldog lenne, nem

kellene "flexelnie".

Ha meg neked jött be az élet, akkor meg nem mindegy mit gondol?

2023. máj. 13. 16:18
 6/14 A kérdező kommentje:
utolsónak köszönöm! Igazad van
2023. máj. 13. 16:28
 7/14 anonim ***** válasza:
28%

Ha rád ír bemásolod ezt, és meg is vagy.

“ akarom hogy lássa mennyire boldog vagyok es hogy mástól megkaptam azt a törődést amit tőle sose. Nagyon nagyok sok szart kaptam tőle és vissza akarom adni neki ezáltal hogy lássa én is jól vagyok es nem csak ő.”

Utána mehet rá újra a tiltás.

2023. máj. 13. 16:37
 8/14 anonim ***** válasza:
86%

Ne haragudj, de ez eléggé gyerekes.

(És szerintem, ha te is túlléptél volna rajta teljesen, akkor pont nem érdekelne, hogy mutogasd neki milyen jól megvagy.)

2023. máj. 13. 20:58
 9/14 Nonameboi ***** válasza:
66%
Nyugodtan oldd fel, ha zavarja, majd letilt, ha megkérdezi az okát, akkor mondd hogy már túl vagy rajta, ezzel akartad lezárni.
2023. máj. 13. 22:17
 10/14 A kérdező kommentje:
Nyolcas hidd el én teljesen túl léptem, mert olyan közömbösséget érzek iránta hogy elmondani nem tudom. A kapcsolatunk pocsék volt soha nem kívánnám vissza se őt se az egészet. A probléma az hogy ő a mai napig rólam beszél mindenkinek ( nyilván nem jó fényben feltüntetve), nagyzol az életével és ezzel nem is lenne problémám ha mellette nem rólam pletykálna mindenkinek. Emiatt fordult meg a fejemben ( valaki jól írta) ez a gyerekes gondolat. Mert igen, tényleg az. De talán épp ésszel fel fogva lehet pont erre megy ki a játék hogy felvegyem ezt és talán nem kellene. Viszont azért eléggé zavar természetesen es nehéz nem foglalkozni vele
2023. máj. 13. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!