Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg ebből tudta, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Suliban van egy srác ismerős, akivel néha csak ott találkozom, de még nem nagyon beszéltünk, csak pár mondatot, nem is találkozunk minden nap. Ez a srác tegnap bekövetett Instán, majd rámírt, hogy "Szia, igaz meleg vagy? Ne aggódj, én is." Ha már így rákérdezett, nem tagadtam (semmi olyasmi nincs kint rólam, amiről tudná és nem is látszik rajtam), de mikor arról érdeklődtem, honnan tudja, annyit írt, hogy ilyen szép bőrrel és jó illattal csak meleg lehetek. És szívesen megismerne.
Akkor most tényleg létezik gayradar?
2023. máj. 13. 13:28
22/24 A kérdező kommentje:
Ne sajnáld, én sem teszem.
2023. máj. 20. 20:01
23/24 anonim válasza:
Így igaz töki-bogyesz.
Az alkalmi az csak alkalmi.
Normális ember nem iyenre vágyik.
24/24 anonim válasza:
Akkor csak bepróbálkozott, valószínüleg másnál is , szóval ez nem ilyen megérzős dolog. Néhány hozzászólónak üzenem, hogy nem kell, hogy látszódjon, ha valaki meleg (semmilyen formában). Lehet, hogy épp a haverod az akiről nem is gondolod…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!