Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg ebből tudta, hogy meleg vagyok?
Suliban van egy srác ismerős, akivel néha csak ott találkozom, de még nem nagyon beszéltünk, csak pár mondatot, nem is találkozunk minden nap. Ez a srác tegnap bekövetett Instán, majd rámírt, hogy "Szia, igaz meleg vagy? Ne aggódj, én is." Ha már így rákérdezett, nem tagadtam (semmi olyasmi nincs kint rólam, amiről tudná és nem is látszik rajtam), de mikor arról érdeklődtem, honnan tudja, annyit írt, hogy ilyen szép bőrrel és jó illattal csak meleg lehetek. És szívesen megismerne.
Akkor most tényleg létezik gayradar?
Ahogy a 7 es mondja.
Nem lehet igazából megmagyarázni, hogy miért, de sikszor pillanatok alatt ki lehet szúrni ha egy srác meleg.
Nem csinál semmit, átlagosan viselkedik, semmi különős, de valahogy mégis.
Egyszerűen, olyan a kisugárzás.
Ez érdekes. Szerintem azért, mert még eddig nem igazán foglalkoztál ezzel.
Nem koncentráltál rá úgy igazán. Még nincsennek kifejlődve az erre irányuló érzékelő antennáid.
Én heteró férfi vagyok, de ha beül a kocsimba egy idegen férfi, pár mondat után álltalában kiszúrom a dolgot.
11#
Na látod.
Majd kialakul ez.
És mi lett a dolog vége? Belekezdtetek valamiféle kapcsolatba ? Ha ő azt mondta, hogy fincsi a bőrőd és az illatod, akkor annak már fele se tréfa.
Aztán persze lehetnek félrevezető helyzetek is.
Én, totál heteró férfiként, egy régebbi munkahelyemen a férfi kollegáimat kedvességből Cicukáimnak szólítottam.
Hallottam, hogy susmorognak a hátam mögött, aztán tátva maradt a szájuk amikor egy brigád vacsorán megjelentem a gyönyörű szép feleségemnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!